Het adidas Lone Hunter Pack is het eerste en nieuwste adidas pack wat is uitgebracht in het nieuwe jaar 2018. In dit nieuwste pack zit wederom de Predator de X en de Nemeziz. Dit Lone Hunter Pack van adidas is geïnspireerd op roofdieren uit de natuur en de manier waarop zij hun territorium verdedigen en bevat daarom een collectie schoenen met een camouflagedesign. Deze manieren van de roofdieren uit de natuur sprak de ontwerpers van adidas aan. Het is vergelijkbaar met het spelletje voetbal. Verdedig je eigen goal, wordt zelf het roofdier en jaag op doelpunten in de goal van je tegenstanders met deze nieuwe, flitsende kleurencombi’s van adidas.

Ben jij nu al onwijs enthousiast over het nieuwe Lone Hunter Pack van adidas en wil je de nieuwste Nemeziz 17+, Predator 18+ of de X 17+ uit het adidas Lone Hunter Pack meteen kopen? Haal ze dan snel in deze officiële onlineshop van adidas

of in deze STORE!

Adidas Predator 18+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

De lancering van het nieuwste Lone Hunter Pack bevat de nieuwste Predator colorway. De stap om de Predator niet langer in de klassieke kleuren te houden, maar ook een andere kleurencombi te geven is er eentje die gedurfd is. Maar deze stap is meer dan terecht, want WOW wat een schoen… Lees hier meer over de unieke kleurencombinatie! 

De technieken en materialen van de Predator 18+ zijn technologisch gebied hetzelfde gebleven als de eerste versie uit het adidas Skystalker Pack. De schoen bevat nog steeds de nieuwste technieken en materialen die de voetbalschoenenwereld op dit moment te bieden heeft, deze lees je hier!

 

Adidas X 17+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

Adidas heeft de X in dit Lone Hunter Pack een extra unieke touch gegeven door het excentrieke design over de gehele schoen! De schoen is opvallend en voor de echte explosieve snelheidsduivels. De X-lijn van het Duitse sportmerk is voor de speler die op topsnelheid een constante bedreiging vormt voor de tegenstander. Voor de speler die scoort, dreigt en explosieve acties maakt. De speler die iedere verdediging uit elkaar kan trekken en het spel kan beslissen. Het design van de schoen is op basis van deze eigenschappen ontworpen, daar lees je hier meer over.

Aan de X PureSpeed is net als de Predator van dit Lone Hunter Pack qua technieken en materialen niet veel veranderd in vergelijking met het adidas Skystalker Pack. Over deze technieken en materialen kun je hier uitgebreid lezen!

Adidas Nemeziz 17+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

De Nemeziz is een van de drie roofdieren uit het Lone Hunter Pack en bevat een camouflage print die alle verdedigers doet beven. Deze lijn heeft een update gekregen in de vorm van een nieuwe, gruwelijke kleurencombinatie. De Nemeziz 17+ is voor snelle, behendige en risicovolle spelers die op jacht willen gaan naar goals, acties en het spel willen maken. De schoen is wederom een meesterwerk om stil van te worden… Lees hier meer over het design van de Nemeziz uit het adidas Lone Hunter Pack.

Omdat de Nemeziz 17+ van adidas al volledig up-to-date is van de nieuwste materialen en technieken is er aan de Nemeziz qua technieken en materialen niet veel veranderd in vergelijking met het adidas Skystalker Pack. Wel worden de technieken en materialen hier uitgebreid beschreven! Dit is omdat er geen betere te verkrijgen zijn op de huidige adidas markt!

adidas Lone Hunter Pack kopen

Wil jij het optimale uit je spel halen en elke wedstrijd de beste man van het veld zijn kies dan voor de Nemeziz 17+ uit dit Lone Hunter Pack. De Predator 18+ daarentegen is ongetwijfeld een van de beste adidas schoenen op de markt. Domineer, heers en presteer optimaal op die kicksen. Wil je nog explosiever zijn op het veld en verdedigers afschrikken kies dan voor de X 17+ PureSpeed voetbalschoenen. Deze gruwelijke voetbalschoenen van adidas zijn niet goedkoop, maar vergeet niet dat deze vlammetjes elke euro waard zijn.

Haal ze snel in deze officiële onlineshop van adidas of in deze STORE! Want voor je het weet, slaat de eenzame jager toe…