2 maart 2018

adidas lanceert zwarte X17 Nitecrawler voetbalschoenen

Het Duitse sportmerk adidas heeft deze week een nieuw voetbalschoenenpack gelanceerd. Deze heet het adidas Nitecrawler pack. In dit voetbalschoenenpack zitten meerdere verschillende voetbalschoenen. Één van deze schoenen is de adidas X17. In dit blog gaan we het hebben over alle futures van deze voetbalschoen. Deze voetbalschoen is voor de echte voetballiefhebber. Voetbal is namelijk begonnen op echt gras en op zwarte voetbalschoenen. In de loop der jaren verdween echter eerst de zwarte voetbalschoen en later werd ook het gras vervangen door kunstgras. Voor adidas is het lastig om het gewone gras terug te brengen in het moderne voetbal, maar met dit voetbalschoenenpack probeert het merk wel de klassieke zwarte voetbalschoenen terug te krijgen op de voetbalvelden. Want de complete duisternis zorgt voor totale overheersing op het voetbalveld! Één trainer die in ieder geval blij is met deze revolutie is Manchester City trainer Josep Guardiola. Hij heeft bij de Engelse club aangegeven, dat alle jeugdspelers verplicht zijn om op zwarte voetbalschoenen te spelen. Nieuwsgierig naar het design van de nieuwe adidas X17 voetbalschoen? Check het hieronder!

Ben je al helemaal verkocht door de klassieke adidas X17 voetbalschoen uit het Nitecrawler pack? Koop dan in de officiële webshop de voetbalschoen van adidas of in deze online winkel!

adidas X 17

De adidas X 17 heeft van het Duitse sportmerk een klassiek design gekregen. De kleurencombinatie is ook hier zwart/grijs. In het hele Nitecrawler pack komt deze kleuren combinatie terug. De adidas X17 staat bekend om een schoen voor aanvallend ingestelde spelers die chaos willen creëren in de verdediging van de tegenstanders. Boven de schoen zit de zogeheten adidas X sok. Deze kenmerkende Techfit sok is zwart van kleur en in de vorm van een kommetje. Ook bij deze schoen van adidas komt de grijze kleur terug in het logo van adidas. Ook deze schoen uit het adidas Nitecrawler pack heeft natuurlijk weer vele nieuwe technologieën waarvan gebruik gemaakt wordt. Benieuwd naar deze technologieën? Check ze hieronder!

kenmerken van de adidas X17 voetbalschoenen

De adidas X17 uit het Nitecrawler pack wordt niet gedragen door spelers op de Europese velden. Wel wordt de adidas X17 uit andere packs gedragen door bijvoorbeeld Suárez, Benzema of Bale. Deze spelers moeten presteren op topniveau en daarom zijn er een aantal speciale technieken toegevoegd aan deze voetbalschoen. Bijvoorbeeld het Techfit®-bovenwerk. Deze zorgt voor een goede stabiliteit in de schoen. Een groot voordeel van deze technologie is dat je de schoen niet hoeft in te lopen, je kan meteen knallen op het veld. Dit komt omdat de schoen naadloos om je voeten valt. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Non Stop Grip Technologie. Door deze technologie heb je altijd grip op de bal. Dit is erg handig, zeker wanneer je aan het voetballen bent en het opeens begint regenen. Want met deze technologie heb je zowel in de regen als in zonnig weer perfecte controle over de bal. Deze controle wordt nog eens extra versterkt doordat de adidas X17 geen veters heeft. Hierdoor kan je ook op hoge snelheden de bal onder controle houden. Doordat er geen veters in de schoen zitten is je schietoppervlak ook veel groter. Hierdoor kan je veel preciezer schieten en passen. Deze technologie heet het PURECUT-voorvoet systeem. Voor extra stabiliteit is de schoen ontworpen met een half hoge enkelsok en een X-hielvoering. Deze X-hielvoering zorgt ervoor dat je klemvast in je schoen zit tijdens het kappen en draaien in de 16 van de tegenstander. Onder de schoen zit een super lichte Sprintframe zool. Deze zorgt ervoor dat je afzet bij het draaien explosief is! Deze zool is geïnspireerd door de zool van de vroegere adidas F50 schoenen. Een kenmerk van deze zool is dat je extra dicht bij het gras staat. Hierdoor heb je een optimaal contact met het veld en de bal. Uniek aan de X lijn van adidas is de speciale hielconstructie. Door deze constructie zit de schoen nog vaster om je voet heen, dit versterkt de controle die je hebt. Ook helpt deze technologie om sneller van richting te veranderen. Door deze wendbaarheid is de kans groot dat je je tegenstanders veel te snel af bent! Dit deel aan de achterkant van je voetbalschoenen wordt door adidas de Midcut technologie genoemd.

adidas X17 Nitecrawler voetbalschoenen kopen

De nieuwste adidas X17 voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop voor zowel kinderen als volwassenen. Als jij deze klassieke zwarte voetbalschoenen wil kopen, haal ze dan snel in de onderstaande winkel. De adidas X17 is in verschillende prijzen uitgebracht. Wanneer je kiest voor de schoen uit het top segment betaal je al snel € 300, -. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van de populaire voetbalschoen te bestellen. Dit kan voor een prijs van € 100, -. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X17 voetbalschoenen in de officiële shop

Of scoor je adidas Nitecrawler voetbalschoenen in deze winkel!