2 maart 2018

adidas lanceert zwarte Nitecrawler copa 18

Natuurlijk mag de meest traditionele voetbalschoen van adidas niet ontbreken tijdens de lancering van het voetbalschoenenpack Nitecrawler van adidas. De Copa staat bekend als dé schoen voor een voetballer die graag speelt met leren voetbalschoenen. Ook oud AZ spits Jozy Altidore speelt zijn wedstrijden op deze schoen. Ondanks het leren design staat de Copa voetbalschoen ook bekend om de vele technologieën die bij de schoen zijn aangebracht. Ben jij benieuwd of deze klassieke schoen iets is voor jou? Check de details van deze schoen hieronder!

Ben jij nu al verkocht door deze traditionele voetbalschoen? pak de leiding op het veld en Koop de Copa 18 uit het Nitecrawler pack in de officiële adidas webshop of in deze online winkel

Adidas Copa 18

Het design van de nieuwe adidas schoen Copa is weer erg klassiek. Bij dit klassieke ontwerp komt dan ook nog de zwart/grijze kleurencombinatie naar voren, welke het klassieke design compleet maakt. De basis van de schoen is zwart. Op de buitenkant van de schoen staan de bekende adidas strepen in het grijs. Ook op de neus en de hiel van de schoen is een grijs accent te vinden. De zool van de schoen is ook grijs van kleur, terwijl de noppen doorzichtig zijn. Als enige schoen uit het Nitecrawler pack bevat deze schoen wel een neus en veters. Voor de spelers die deze schoen dragen is niets meer onmogelijk. Deze schoen is alleen voor echte winnaars. Ben jij een echte winnaar? Check hieronder de technieken van de schoen!

Kenmerken adidas Copa 18

De Copa 18 voetbalschoen bevat een constructie met een ondersteunende compressiekous. Deze kous zorgt voor een perfect gevoel aan je voeten. De voetballers die deze schoen dragen zeggen ook wel dat de deze compressiekous ervoor zorgt dat de schoen aanvoelt als een tweede huid. De schoen is gemaakt van premium kangoeroeleer. Dit leer zorgt niet alleen voor een klassieke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de schoen perfect naar je voet vormt. Dit lijdt tot een perfect balgevoel. Ook wordt er bij de Copa gebruik gemaakt van het geïntegreerde X-Ray voorvoetframe. Deze zorgt voor een betere controle over de bal. Hierdoor kan jij het spel domineren. De Ortholite-inlegzool zorgt er in combinatie met de foam kussentjes voor dat de schoen erg zacht en comfortabel is. Ook zit er in de Copa nog een Sprintframe-plaat. De sprintframe-plaat zorgt voor perfecte balans tussen de stabiliteit en het ultralichte gewicht van de schoen.

Adidas Copa voetbalschoen kopen.

Ben jij een voetballer die houdt van een klassieke voetbalschoen? Dan is de Copa Nitecrawler dé schoen voor jou. Vanwege het klassieke leren design, maar wel met nieuwe technieken is deze schoen perfect voor de traditionele voetballer. De Copa voetbalschoen is alleen uitgebracht voor volwassenen en kost € 200, -. Voor deze prijs heb je de top Copa schoen. Het is ook mogelijk een goedkopere versie van de schoen te bestellen deze kost ongeveer € 70, -.

Scoor hier je Copa Nitecrawler voetbalschoen in de officiële webshop van adidas.

Of koop je adidas voetbalschoenen van Nitecrawler in DEZE WINKEL