adidas lanceert zwarte Nemeziz Nitecrawler voetbalschoenen

Deze week heeft adidas een nieuw voetbalschoenenpack uitgebracht. Dit pack bezit 4 bekende adidas voetbalschoenen die in een nieuw klassiek jasje gestoken zijn. In deze blog gaan we het hebben over de adidas Nemeziz voetbalschoen. Dit is de voetbalschoen waar onder andere Messi zijn wedstrijden op speelt. Helaas is werelds beste voetballer niet te zien in dit ontwerp van de Nemeziz. Dit is namelijk een limited edition ontwerp. Naast Messi spelen ook Firmino en Immobile op de adidas Nemeziz voetbalschoen. De Nemeziz voetbalschoen is gemaakt voor snelle, wendbare en creatieve voetballers. Zoals bij alle 4 de voetbalschoenen in het Nitecrawler pack gaat het ook bij deze schoen om een klassiek design. Adidas heeft de schoen een klassiek zwarte kleur gegeven. Deze zwarte kleur doet je terugdenken aan de tijd dat alle 22 spelers het veld betraden op zwarte voetbalschoenen. Pas sinds 1996 zijn de sportmerken begonnen met het lanceren van kleurrijke voetbalschoenen. Kinderen vinden dit helemaal geweldig, maar de laatste jaren wordt steeds meer verlangd om terug te gaan in de tijd waar iedereen zwarte schoenen aan had! Ben je nieuwsgierig naar het ontwerp van de adidas Nemeziz? Check alle details hieronder!

vind je deze voetbalschoenen helemaal geweldig? Heers dan vanuit de luwte en schitter met de nieuwe Nemeziz 17 Nitecrawler. Bestel jouw schoenen in deze winkel! Of in deze online webshop

Adidas Nemeziz 17

Net zoals alle schoenen uit het adidas Nitecrawler pack is ook deze schoen zwart van kleur met grijze details. De adidas strepen op de buitenkant van de schoen zijn grijs, terwijl de rest van de schoen zwart is. De Nemeziz strepen op de schoen zijn ook grijs. Dit zorgt voor een erg mooi zwart/grijs effect op de schoen. De zool van de schoen is grijs terwijl de noppen van de Nemeziz doorzichtig zijn. Ook heeft adidas vele technologieën gebruikt voor het ontwerp van de voetbalschoen. Deze worden hieronder toegelicht.

Kenmerken adidas Nemeziz 17

Aan de Nemeziz 17 zijn de beste technieken die je maar kan bedenken toegevoegd. Zoals je weet speelt Lionel Messi ook op een ontwerp van de Nemeziz 17. De beste voetballer van de wereld moet natuurlijk ook gebruik kunnen maken van de beste technologieën die er zijn. De eerste technologie die bij deze schoen wordt gebruikt is het Agility Knit 2.0 Systeem.

Deze schoen zorgt ervoor dat er een perfecte fit is tussen jouw voet en de schoen. Door deze perfecte match heb je een zeer goede balcontrole. De Nemeziz maakt ook gebruik van de TORSION TAPE van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Iedereen herkent het beeld dat de spelers zijn of haar enkels intapen voor een wedstrijd. Ook adidas zag dit vaak gebeuren en dat heeft het merk geïnspireerd tot het ontwikkelen van dit systeem. Dit systeem zorgt voor een erg goed balgevoel en hoog comfort in de schoen. Hierdoor krijg je niet alleen een perfecte balaanname, maar geef je ook een splijtende steekpass! Ook geeft dit systeem je bescherming bij het inzetten van een actie. Zoals je misschien al op de foto’s is opgevallen is de sok van de adidas Nemeziz voetbalschoen gemaakt in een V vorm. Dit wordt ook wel het Dual Lock Collar systeem genoemd. Ook dit systeem zorgt voor bescherming, maar het verbetert ook het comfort van de schoen. De zool van de schoen is ultra licht. Dit komt namelijk door de TORSIONFRAME loopzool. Deze is uitgerust met TORSION RIBS. Door deze loopzool kan je hogere snelheden halen tijdens de sprints in de wedstrijd. Ook zitten er in de zool van de adidas Nemeziz langwerpige noppen, dit versterkt de snelheid van de sprint. Opvallend detail van de adidas Nemeziz voetbalschoen is dat de schoenen geen veters hebben! Door het wegblijven van de veters is het niet mogelijk dat de veters tussen de voet en de bal komen. Hierdoor heb je een nog beter balgevoel en is je schietoppervlak groter. Doordat je schietoppervlak groter is, kun je met meer precisie op doel schieten, of een geweldige steekpass geven. Door al deze technologieën is de kans groot dat jij als man of the match van het veld stapt!

Adidas Nemeziz 17 voetbalschoenen kopen

Ben jij na het lezen van alle futures die zijn toegevoegd aan deze schoen verkocht? Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf nu is het mogelijk om deze geweldige voetbalschoen uit het Nitecrawler pack bestellen. Dit is zowel voor kinderen als volwassenen mogelijk. De prijs van de schoen is ongeveer € 330, -. Maar er is ook een goedkopere versie van ongeveer € 250, - uitgebracht. Ook heeft adidas een kinderversie van de schoen uitgebracht Deze kost ongeveer € 65, -. Scoor hieronder jouw eigen adidas Nemeziz 17. Directe levering gegarandeerd!

Bestel hier je Nemeziz voetbalschoen in de officiële shop

Of bestel je nieuwe adidas voetbalschoenen in deze winkel!