31 januari 2019

adidas lanceert zwart roze Predator voetbalschoenen voor vrouwen

Adidas heeft vandaag de eerste adidas Predator 19.1 voetbalschoenen in een versie voor vrouwen uitgebracht. Of er ook daadwerkelijk speelsters op deze voetbalschoenen gaan spelen is niet bekend. Zeker is wel dat deze dames Predators een super gave look hebben. De Predators bevatten namelijk roze accenten en een all-over print over de upper van de voetbalschoenen. Daar gaan we het in dit blog over hebben. Waar eerdere adidas voetbalschoenen voor dames andere technologieën hadden dan de voetbalschoenen voor mannen, is dat bij deze Predators niet het geval. De dames Predators hebben dezelfde technologieën als we gewend zijn. Mannen kunnen deze schoenen dus ook dragen. Al kunnen we niet garanderen dat je onderuit geschopt wordt door je tegenstander als je deze schoenen draagt ;). Check het hieronder.

Ben je direct fan van deze adidas Predator voetbalschoenen voor dames? Scoor ze direct in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële ADIDAS shop! 

 

Design adidas Predator voetbalschoenen voor dames

De nieuwe adidas Predator voetbalschoenen voor vrouwen zijn een combinatie van zwart/zilver en roze. De upper van deze Predator voetbalschoenen is zwart en bevat een zilveren all-over spickle print. De neus van de schoenen is bijna geheel zilver en naar de achterkant van de schoenen vervaagt dit. De enkelsok van de nieuwe Predators voor vrouwen is zwart en de hielkap van deze kicksen is weer roze. Dit geldt ook voor de diagonale strepen op de voorkant van de schoenen. De zijkanten van de nieuwe Predator bevatten drie zilveren adidas trademark strepen en de zoolplaat van de schoenen is een flitsende combinatie van roze/zwart en zilver. We gaven het net al aan. Qua technologie zijn de voetbalschoenen hetzelfde als de Predator voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Van deze schoenen is alleen een 19.1 versie uitgebracht. Dit is de versie waarop de veters wel zichtbaar zijn. Lees hieronder verder voor meer technologieën voor de zwart/roze adidas Predator voetbalschoenen voor vrouwen! 

Technische features zwart/roze adidas Predator voetbalschoenen

De upper van de zwart/roze adidas Predator 19.1 voetbalschoenen voor vrouwen zijn ook weer gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De nieuwe Predator voetbalschoenen bevatten een rubberen hielkap en deze is op de nieuwe voetbalschoenen voor vrouwen natuurlijk roze. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de roze banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. In tegenstelling tot 19+ versie van de voetbalschoenen bevatten de 19.1 versie van de voetbalschoenen wel veters. 

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Zwart/roze adidas Predator voetbalschoenen voor dames kopen

De zwart/roze adidas Predators kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41. De schoenen hebben een prijs van  € 220,- en zijn alleen in een versie voor natuurgrasvelden uitgebracht. In deze shops kan je de voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je ook goedkopere Predators, die je al vanaf een prijs van € 70,- scoort. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze Predators voor vrouwen direct in DEZE ONLINE WINKEL

of de officiële ADIDAS shop!