28 maart 2018

adidas lanceert X17+ Deadly Strike voetbalschoenen

Nadat het Duitse sportmerk begin maart het Nitecrawler voetbalschoenen pack lanceerde zijn ze nu terug met een nieuw voetbalschoenen pack. Het Deadly Strike pack om precies te zijn. In tegenstelling tot het Nitecrawler pack hebben deze schoenen niet allemaal dezelfde kleur. Wel zijn alle schoenen ontworpen in blauwe of groenen tinten. In dit blog gaan we het hebben over de adidas X 17+ ‘’Deadly Strike” alle grote adidas X spelers zijn komend weekend te zien op deze voetbalschoen één van deze sterspelers is de topscorer van de Premier League, Mo Salah. Wil jij net zo doorbreken als de Egyptische topvoetballer dat dit jaar doet, dan is de adidas X 17+ voetbalschoen echt iets voor jou. Ook andere topspelers als Gareth Bale en Gabriel Jesus spelen hun wedstrijden op deze voetbalschoen. Dit voetbalschoenen pack is het laatste pack dat adidas uitgeeft voor het WK pack in mei. Nieuwsgierig naar het nieuwe ontwerp van de adidas X 17+ ‘’Deadly Strike’’ voetbalschoen? Check de details hieronder!

Nu al helemaal weg van de Adidas X17+ voetbalschoen bestel hem dan direct in de officiële adidas shop of in deze winkel

Design adidas X17+ Deadly Strike voetbalschoenen

De kleurencombinatie van de X17+ voetbalschoen is blauw met mintgroen. Deze kleuren komen in het Deadly Strike pack wel meer terug bij de ontwerpen van de Predator, Nemeziz, Nemeziz Messi en de Copa. De X17+ adidas voetbalschoen staat bekend als schoen voor een aanvallend ingestelde speler. Net als Salah een speler die chaos creëert in de 16 van de tegenstander. De basis van de schoen is mint groen, terwijl de hiel en zool van de schoen donkerblauw zijn. Ook het logo van adidas en de naam van het merk zijn blauw. Deze staan op de linkerzijkant van de schoen. De X17+ voetbalschoen is ook uitgerust met de zogeheten adidas X sok. Deze kenmerkende Tech fit sok is blauw van kleur. De sok is ontworpen in een soort kommetje. Ook deze voetbalschoen uit het nieuwe Deadly Strike pack is weer uitgerust met vele technologieën. Benieuwt? Lees gauw verder!

Kenmerken adidas X17+ ‘’Deadly Strike’’ voetbalschoenen

Salah, Bale, Gabriel Jesus zijn allemaal spelers die iedere week moeten presteren op topniveau. Adidas helpt deze spelers daar graag een handje bij door tijdens het ontwerpen van nieuwe voetbalschoenen gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Bij de adidas X17+ voetbalschoen wordt onder anderen gebruik gemaakt van de Techfit®-bovenwerk. Door deze technologie heb je een goede stabiliteit in de voetbalschoen. Een groot voordeel van deze schoen is dat je hem niet hoeft in te lopen. De schoen zit meteen als gegoten en je kunt meteen knallen op het veld. Dit komt omdat de X17+ voetbalschoen naadloos om je voeten valt. Grip hebben op de bal is een erg belangrijk punt in het voetbal. De controle over de bal moet te allen tijde goed zijn. Het maakt niet uit of het keihard regent of dat de zo schijnt met de Non Stop Grip Technologie heb je te allen tijde controle de tijd over de bal. De controle over de bal wordt nog extra versterkt doordat er geen veters in de schoen zitten. Dit is erg handig wanneer jij op een hoge snelheid de bal onder controle moet houden. Ook is het schietoppervlak op de wreef groter waardoor je de bal veel preciezer kan richten. Ook voor deze technologie heeft adidas natuurlijk een naam. Dit heet de PURECUT-voorvoet systeem. Zoals hierboven al genoemd is stabiliteit een belangrijk punt waar adidas zich bij de X17+ voetbalschoen op heeft gericht. Voor de stabiliteit van je voet in de voetbalschoen heeft adidas de schoen uitgerust met een hoge enkelsok en een X-hielvoering. Deze X-hielvoering zorgt ervoor dat je vast zit in de voetbalschoen. Met vast bedoelen wij ook echt vast. Je kan kappen en draaien om je tegenstander uit te spelen jou voet verschuift nooit in de schoen. Door deze toevoeging ben jij veel wendbaarder dan je tegenstanders. De zool van een voetbalschoen wordt steeds lichter en de zool van de adidas X17+ Deadly Strike spant hierin de kroon. Onder de schoen zit namelijk een super lichte Sprintframe zool. De zool van deze schoen is gebaseerd op de zool van de vroegere F50 voetbalschoenen van adidas en zorgt voor een explosieve afzet. Een ander kenmerk van deze voetbalschoen is dat je extra dicht op het gras staat. Je contact met het veld en de bal is hierdoor optimaal. De adidas X17+ is op zich zelf al een hele speciale voetbalschoen maar echt uniek is de hielconstructie van de schoen. Door deze constructie ben je namelijk veel wendbaarder en is de kans groot dat jij je tegenstanders veel te snel af bent. Dit deel aan de achterkant van de voetbalschoen wordt door adidas ook wel de Midcut technologie genoemd.

Adidas X17+ ‘’Deadly Strike’’ voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Salah de topscorer van de competitie worden? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De nieuwe adidas X17+ voetbalschoen is namelijk vanaf nu te koop. Haal snel je favoriete schoen in de onderstaande winkel. Wanneer je de schoen uit het top segment wilt, ben je wel € 300,- kwijt. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van deze populaire voetbalschoen te kopen. Dit kan al voor een prijs van € 100,- Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X17+ “Deadly Strike” in de officiële adidas webshop

Of in deze ONLINE WINKEL