29 mei 2018

adidas lanceert X 18 ''Energy Mode'' voetbalschoenen

Het adidas Energy Mode pack is niet compleet zonder de bekende adidas X voetbalschoen. Tijdens het WK in Rusland gaan we de nieuwe adidas X 18+ zien aan de voeten van Gabriel Jesus, Luis Suarez en Mo Salah. De adidas X voetbalschoen is dé schoen voor aanvallers met een neusje voor de goal. Het zou dan ook niet bijzonder zijn wanneer de topscorer op het WK deze geweldige schoen draagt. Het frisse design en de allernieuwste technieken maken deze adidas voetbalschoen een absolute topper waarmee ook jij kan schitteren op de amateurvelden. Nieuwsgierig naar de details van de nieuwe adidas X 18+ uit het Energy Pack? Check het hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de adidas ‘’Energy Pack’’ X 18+ voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel de schoen in de adidas shop of in DEZE WINKEL!

Design adidas X 18+ Energy Mode voetbalschoen

Om de show te kunnen stelen in Rusland heb je natuurlijk verbluffende kwaliteiten nodig. Toch is de uitstraling van je schoen ook erg belangrijk. De techneuten van adidas hebben gezorgd voor een schitterend design van de nieuwe adidas X 18+ voetbalschoen uit het WK pack. De basiskleur van de X kicksen zijn blauw. Verder worden de schoenen versierd met groene details. Wanneer je een echte voetbalschoenen kenner bent denk je meteen aan de vroegere F50 serie van adidas wanneer je deze X schoen ziet. De bekende adidas strepen staan bij de X 18+ voetbalschoenen op de wreef. Deze zijn groen van kleur. Over de neus van de schoen loopt een gave print. De nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn in twee versies gelanceerd. De 18+ en de 18.1. De 18+ heeft geen veters terwijl de 18.1 wel is uitgerust met veters. Verder zijn de schoenen hetzelfde. Ook de technieken die zijn verborgen in de adidas X 18 voetbalschoen zijn bij beide exemplaren hetzelfde. Nieuwsgierig naar de technologie in de schoen? Lees snel verder.

Kenmerken adidas X 18 Energy Mode voetbalschoen

Salah, Gabriel Jesus, Suarez en alle andere toppers die hun wedstrijden spelen op deze adidas X 18 voetbalschoenen moet presteren tijdens het WK in Rusland. Vele topwedstrijden worden er gespeeld want de 32 beste landen ter wereld nemen het tegen elkaar op. Om iedere wedstrijd weer op topniveau te kunnen presteren kost erg veel moeite. Adidas helpt haar spelers graag een handje door de voetbalschoenen uit te rusten met de nieuwste technologieën. Bij de adidas X18 Energy Mode voetbalschoenen wordt onder anderen gebruik gemaakt van de Techfit®-bovenwerk. Door deze technologie heb je een erg goede stabiliteit in de schoen. Wat een groot voordeel is van de X serie van adidas is dat je de kicksen niet hoeft in te lopen. De voetbalschoenen zitten meteen als gegoten. Je koopt de schoen, trekt hem aan en kunt knallen op het veld. Dit komt omdat de nieuwe adidas X 18 voetbalschoen naadloos om je voet valt. Om een voetbalwedstrijd te kunnen domineren is het erg belangrijk dat je goed grip hebt op de bal. De controle over de bal moet te allen tijde perfect zijn. In Rusland kan het van de zomer namelijk opeens kei hard gaan regenen en of Salah nou speelt in de zon of in de regen de bal kleeft altijd aan zijn voeten. Dit komt door de Non Stop Grip Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in elke weersomstandigheid perfecte controle hebt over de bal. Bij de X 18+ voetbalschoen wordt deze technologie nog versterkt door het feit dat er geen veters in de schoen zitten. Hierdoor kun je op hogere snelheid de bal nog makkelijker onder controle houden. Ook is het schietoppervlak op de wreef groter waardoor je de bal met veel meer gevoel in de hoek kunt plaatsen. Ook voor deze technologie hebben de techneuten van adidas een naam bedacht. Namelijk het PURECUT-voorvoet systeem. Zoals hierboven al verteld, is de stabiliteit van de adidas X 18 schoen een belangrijk punt. Voor de stabiliteit van de voet heeft adidas de schoen uitgerust met een hoge enkelsok en een X-hielvoering. Deze X-hielvoering zorgt ervoor dat je vast zit in de voetbalschoen. Met vast wordt ook echt vast bedoeld. Je kan kappen en draaien in de 16 meter, net als Suarez altijd doet, jouw voet verschuift nooit in de schoen. Door deze toevoeging ben je veel wendbaarder dan je tegenstanders.

De zool van een voetbalschoen wordt steeds lichter en de zool van de adidas X 18+ spant hierin de kroon. De schoen is namelijk uitgerust met een super lichte Sprintframe zool. De zool van de schoen is gebaseerd op de vroegere F50 voetbalschoenen van adidas en zorgt voor een explosieve afzet. Een ander kenmerk van deze voetbalschoen is dat je dicht op het gras staat. Hierdoor is het contact met het veld en met de bal optimaal. Het bijzonderste van de adidas X 18 voetbalschoen is de hielconstructie. Door deze constructie ben je namelijk veel wendbaarder en is de kans groot dat jij je tegenstander veel te snel af bent. Dit deel van de achterkant van de kicksen wordt door adidas ook wel de Midcut Technologie genoemd.

Adidas X 18 “Energy Mode’’ voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Salah records gaan verbreken en de geschiedenis herschrijven? Dan is de X18 voetbalschoen van adidas echt iets voor jou. De nieuwe X 18 voetbalschoen is vanaf nu te koop in de onderstaande webwinkels. Haal je favoriete voetbalschoen voor ongeveer € 300,-. Voor deze prijs heeft uw een schoen uit het absolute top segment. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van deze populaire voetbalschoen te kopen. Dit kan al voor een prijs van ongeveer € 100,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor hem in DEZE ONLINE WINKEL