28 maart 2018

adidas lanceert verfrissende Deadly Strike Nemeziz 17+ voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag een nieuw voetbalschoenen pack gelanceerd. Het gaat hierbij om het adidas ‘’Deadly Strike’’ pack. Het is het laatste pack voetbalschoenen dat door de Duitse sportgigant wordt uitgegeven dit voetbalseizoen. In deze blog gaan we het hebben over de adidas Nemeziz voetbalschoen. Deze wordt dit weekend al gedragen door topspelers als Timo Werner en Jesse Lingard. De Nemeziz uit het Deadly Strike pack heeft een verfrissend design gekregen. De schoen is ontworpen als herinnering aan het einde van het Europese voetbalseizoen. De prijzen gaan de komende weken en maanden uitgereikt worden. Met deze adidas Nemeziz voetbalschoen gaan de spelers, die de schoen dragen, hun club het laatste zetje geven om alsnog die prijs of play-off plaats te veroveren. Hiervoor zijn natuurlijk wel de nieuwste technologieën nodig, deze zijn hieronder beschreven Ben je nieuwsgierig naar het frisse ontwerp van de adidias Nemeziz 17+ voetbalschoenen? Check de details hieronder!

Vind je deze voetbalschoen nu al helemaal geweldig? Heers dan op het veld met de Nemeziz 17+ Deadly Strike. Bestel jouw voetbalschoenen in DEZE WINKEL of DEZE ONLINE WEBSHOP!

Design adidas Nemeziz 17+ Deadly Strike voetbalschoenen.

Zoals hierboven al genoemd gaat het bij de Nemeziz Deadly Strike voetbalschoen om een fris ontwerp. De voetbalschoen is namelijk ontworpen in het mint groen. Over de schoen loopt een een graphic all-over print. De lijnen van deze print zijn wit. Aan de rechterkant van de schoen zijn de drie adidas strepen te zien. De adidas Nemeziz 17+ heeft geen verhoogde sok maar een sok in V vorm. Het is een relatief lage voetbalschoen. Net als bij andere schoenen in het Deadly Strike pack ontbreekt ook bij deze schoen de veters. De zool heeft dezelfde kleur wit als de lijnen van op de schoen en het topje van de noppen is doorzichtig. Het is het Duitse merk goed gelukt om een fris design aan de voetbalschoen mee te geven. Natuurlijk zijn er ook vele technologieën aan de schoen toegevoegd. Deze worden hieronder beschreven.

Kenmerken adidas Nemeziz 17+ Deadly Strike voetbalschoenen

Bij de Nemeziz 17+ voetbalschoenen worden de beste van de beste technieken toegevoegd aan het ontwerp. Door de meest vernieuwende en fijne technieken is niet alleen het comfort van de schoen perfect, ook zorgen deze technieken ervoor dat je schittert op het voetbalveld. Met deze schoen ben jij sterspeler van het veld. Het is daarom ook niet voor niets dat Lionel Messi, de beste voetballer in de wereld, ook op een ontwerp van de adidas Nemeziz speelt. De eerste techniek die bij deze schoen wordt gebruikt is het Agility Knit 2.0 Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw balcontrole optimaal is. De fit tussen jouw voet en de schoen is erg belangrijk en wordt door deze techniek verbeterd. Bij de Nemeziz 17+ voetbalschoen wordt ook gebruik gemaakt van Torsion Tape. Dit is gemaakt van het synthetische 360 AGILTY BANDAGE SYSTEM. Iedere voetballiefhebber kent het beeld van ingetapede enkels van de topspelers. Ook de mensen van adidas zagen dat veel voetballers dit deden. Dit heeft de techneuten van adidas geïnspireerd om dit systeem te ontwikkelen. Het zorgt voor een verbetering van je balgevoel en een hoog comfort in de schoen. Je balaanname is geweldig en je geeft een splijtende steekpass. Door deze technologie voel jij je de Messi van de amateurvelden. Zoals je op de foto’s kunt zien is de sok van de Nemeziz 17+ ontworpen in een V vorm. Deze technologie heet het Dual Lock Collar systeem. Dit zorgt voor bescherming van je enkels tijdens het voetballen. Vanwege de V vorm is het niet alleen een verbetering van de bescherming maar ook verbeterd het, het comfort van de voetbalschoen. In de Nemeziz 17+ Deadly Strike wordt gebruikt gemaakt van een TORSIONFRAME loopzool. Deze zool is extreem licht en uitgerust met TORSION RIBS. Door de speciale techniek die verwerkt is in de zool kun je hogere snelheden halen tijdens sprintduels. De zool ziet er ook erg mooi uit en dit is natuurlijk belangrijk, omdat jij zo snel bent ziet de verdediger alleen maar je zool en dan is het toch fijn dat deze er goed uitziet. Net als bij de adidas Predator ontbreken ook bij de Nemeziz 17+ de veters. Zoals je merkt is er bij de Nemeziz voetbalschoen veel nadruk gelegd op het balgevoel. OP de wreef van de voetbalschoen zijn dus geen veters aanwezig en is het schiet oppervlak groter. Ook dit zorgt voor een perfect balgevoel. Het is ook fijn tijdens het schieten met het grotere schietoppervlak kan je met meer precisie op goal schieten, of met meer gevoel die beslissende pass geven.

Adidas Nemeziz 17+ voetbalschoenen kopen

Ben jij helemaal verkocht na het lezen van alle kenmerken die verwerkt zijn in deze schitterende verfrissende voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel hem nu! Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk deze voetbalschoen uit het Deadly Strike pack te bestellen. De schoen is zowel uitgebracht voor kinderen als voor volwassenen. De prijs van de schoen is ongeveer € 300,- er is ook een goedkopere versie deze kost € 250,- tenslotte is er ook een kinderversie van de schoen gelanceerd. Deze kost € 65,- Scoor in één van de onderstaande webshops je eigen adidas Nemeziz 17+ voetbalschoen. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop!

Of bestel je nieuwe adidas voetbalschoenen in deze winkel!