23 september 2016

Adidas lanceert Stellar Pack voetbalschoenen

Adidas heeft wederom een spectaculaire buitenaardse collectie voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat hier om het Adidas Stellar Pack. Het pack beeldt overwegend witte voetbalschoenen uit die daarnaast ook rijk zijn aan gouden details. Van het pack maakt de Ace16 en X16 collectie deel uit. Opvallend is de Messi collectie geen onderdeel uitmaakt van deze collectie. Men verwacht dat hier in oktober nieuwe voetbalschoenen van verschijnen onder de naam Space Dust. Integendeel tot het reeds gelanceerde Space Craft Pack is dit pack geen limited edition en worden er gewoon goedkopere varianten aangeboden.

Met de lancering van het Stellar Pack zet Adidas haar ruimte-geinspireerde reis voort. De reis begon bij de lancering van het Speed of Light Pack en wordt nu weer voortgezet. Waar deze reis eindigt is onduidelijk. Wat wel duidelijk is dat dit pack 'the light side of the moon' representeert. De sterren, de maan en het donker in de ruimte worden duidelijk in het ontwerp van de voetbalschoenen!

Check hieronder de foto's van beide nieuwe wit-gouden Adidas voetbalschoenen. Meer weten over de technische details van deze nieuwe kicksen van Adidas. Check hier meer over de nieuwe wit-gouden Adidas X16+ PURECHAOS voetbalschoenen en hier meer over de nieuwe ADIDAS ACE16 PURECONTROL voetbalschoenen.

Deze schoenen kan je per direct kopen in deze officiële SHOP of in deze Adidas SHOP! De prijs van deze schoenen is € 300,-. Goedkopere Adidas voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Stellar Pack Voebalschoenen (2)

Stellar Pack Voebalschoenen 6 (1)

Stellar Pack Voebalschoenen 2 (1)