adidas lanceert Skystalker X 18 + Purespeed voetbalschoenen!

adidas heeft in de laatste dagen het Skystalker Pack uitgebracht waar wel een heel aparte verandering aan is toegepast. De adidas ACE voetbalschoenen zijn namelijk uit dit Pack gehaald en de Predator voetbalschoen is toegevoegd. Naar alle verwachtingen zal de Predator de ACE lijn opvolgen, hoe gaaf is dat?!! Om dit nieuwe Skystalker pack nog bijzonderder te maken heeft adidas wat aanpassingen gedaan aan de X 18+ Purespeed voetbalschoenen en deze zijn gruwelijk!! Misschien wel iets te gruwelijk?! Lees snel hieronder verder om alles te weten te komen over deze kicksen!

Ben jij nu al helemaal weg van dit meesterlijke design? Haal jouw adidas X 18+ Purespeed voetbalschoenen dan in deze shop of deze winkel!

 

Design adidas X 18+ Purespeed voetbalschoenen

Zoals we weten is het Skystalker Pack bijzonder door de verandering van de ACE voetbalschoen naar de Predator voetbalschoen. De adidas X 18+ voetbalschoenen zijn echter ook veranderd, en hoe!! Deze unieke kicksen die gemaakt zijn voor bewegelijke spelers in kleine ruimtes zijn gruwelijk mooi!

Te beginnen bij de bovenkant van de schoen. Hier is de klassieke adidas X-sok zwart gemaakt met gouden stippen. Onder deze sok zit de voet van de schoen. De gouden kleur van de stippen op de sok is hier ook gebruikt, maar de voet heeft wel wat bijzonder effecten gekregen. Op de buitenzijde van de schoen staat namelijk een zwart adidas logo met het woord adidas daaronder. Op de buitenzijde van de schoen zijn ook enkele zwarte emblemen toegevoegd. Het X , TECHFIT en het NSG nonstopgrip embleem zijn in dezelfde zwarte kleur gemaakt. Deze goud, zwarte kleurcombinatie geeft de schoen een unieke uitstraling. Om de adidas X 18+ voetbalschoen nog meer te laten opvallen hebben de ontwerpers van de schoen zwarte stippen toegevoegd die van achter naar voor steeds duidelijker worden.

De onderkant van de schoen, de zoolplaat, heeft een glimmende gouden kleur gekregen. Dit in combinatie met de zilver, doorzichtige noppen onder aan de zoolplaat geeft de schoen een vurig effect!

Kortom, een opvallende schoen die een gruwelijk, vurige uitstraling heeft gekregen!

 

Kenmerken adidas X 18+ Purspeed voetbalschoenen

Deze schoenen gemaakt voor snelle, behendige spelers die in elke chaotische situatie de juiste oplossing bedenken, zitten vol van nieuwe technieken. Deze technieken zijn speciaal gemaakt om jouw nog beter te laten spelen! We beschrijven ze even kort.

Het Techfit-compressiebovenwerk zorgt ervoor dat de schoen precies naar jouw voet gaat staan. Hierdoor hoef je de schoenen niet eerst in te lopen, maar zitten ze meteen als gegoten.

Het bovenwerk van de voetbalschoen is gebreid waardoor het een natuurlijke bewegingsvrijheid geeft en krachtige stabiliteit. Doordat de voetbalschoenen geen veters hebben, maar een groter controle oppervlak dankzij de Purecut-sokvoorvoet, kan jij op hoge snelheden nog steeds de beste controle houden over de bal! Het Non Stop Grip systeem houdt in dat het bovenwerk van de schoen bedenkt is met een dun stripreliëf. Deze dunnen laag zorgt ervoor dat de bal aan je voeten geplakt is!

Als al deze technieken nog niet genoeg zijn heeft adidas er nog een schepje bovenop gedaan.

De X-hielvorming in de schoen zet de voet stevig vast bij snelle wendingen. Precies wat jij als bewegelijke speler net nodig hebt!

 

Adidas X 18+ Purspeed voetbalschoenen kopen

Deze geweldige voetbalschoenen van adidas zijn echter niet goedkoop. Om deze voetbalschoenen te kopen moet je €299.95 neerleggen, maar ze zijn het waard!

Als jij nou ook niet kan wachten om op deze voetbalschoenen te spelen, haal ze dan in deze shop of in deze winkel!