31 januari 2019

Adidas lanceert rood/wit/blauwe en grijze Predator sneakers

Adidas heeft nu ook twee nieuwe Predator 19.1 TR sneakers gelanceerd! De lancering van deze sneakers volgt op het uitbrengen van het nieuwe pack voetbalschoenen, namelijk het Exhibit pack. De Predator sneakers hebben qua uiterlijk hetzelfde design als de voetbalschoenen van adi. Toch worden de Predator trainers meer en meer gezien als een lifestyle schoen dan een functionele schoen. Eigenlijk is het een combinatie van beide. Als je deze sneakers draagt en een bal in de buurt is, kan je het sowieso niet laten om met deze trainers een balletje te trappen. De schoenen zijn zo populair dat adi niet twee nieuwe kleurstellingen van de schoen heeft uitgebracht. Beide nieuwe sneakers kunnen zowel als vrijetijdsschoen als als indoor schoen gebruikt worden. Check hieronder zowel het design als de kenmerken van de Predator sneakers!

De eerste nieuwe kleurstelling van de adidas Predator sneakers is de ''Nederlandse versie.'' Deze Predator is namelijk geheel in stijl van de kleuren van de Nederlandse vlag. De schoen is wit en bevat aan de achterkant een rood en blauw blak. De zijkanten van de schoenen zijn uitgerust met zwarte adidas strepen. De andere kleurstelling van de schoen is wat saaier. Deze schoen is namelijk grijs met een zwarte enkelsok. De achterkant bevat een rood vlak en verder is de schoen uitgerust met een witte zool en witte adi strepen. Op beide sneakers staat op de hiel ook het Predator trademark teken De adidas Predator sneakers staan bekend om de perfecte pasvorm. Hier draagt onder andere de hielkap van de schoenen aan bij. Deze zorgt namelijk voor het lockdown gevoel. De hielkap volgt namelijk de vorm van de hielen. De sneaker is ook uitgerust met een enkelsok van adidas. Deze sok voelt aan als een tweede huid en valt dus ook perfect om je enkels. Als je deze sneaker aan hebt, lijkt het alsof je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het bovenwerk is verder gemaakt van een gebreid materiaal en dit heeft ook weer als kenmerk dat het naadloos om de voeten valt. De Predator sneakers staan ook bekend om hun Ultraboost zool. Voor deze rubberen zool geldt het principe: ''Hoe meer energie je in de schoen gooit, hoe meer je terug krijgt.'' De demping van de schoenen is super goed!

Ben je op zoek naar een heerlijke voetbal sneaker, dan mogen deze niet Predators niet ontbreken in je kast! Check ook de vorige week gelanceerde blauwe adidas Predator voetbalschoenen of de vandaag uitgebrachte roze adidas voetbalschoenen voor vrouwen!

adidas Predator sneakers bestellen

De rood/wit/blauwe en grijze adidas Predator 19 sneakers kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48! De schoenen hebben een prijs van € 119,95 en zijn uiteraard direct leverbaar! 

Bestel deze sneakers direct in in de officiële ADIDAS shop 

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL!