10 januari 2019

adidas lanceert Primeknit COPA Mundial voetbalschoenen

Adidas heeft gisteren een wel hele vette voetbalschoen ter ere van haar zeventigste verjaardag uitgebracht. De COPA Mundial is er vanaf nu ook in een gebreide versie, al betreft het wel een limited edition. Deze Primeknit versie van de meest klassieke voetbalschoenen van het Duitse sportmerk wordt de COPA70 genoemd en staan symbool voor de innovatie van adidas en natuurlijk het feit dat iedere voetballer de iconische ''Copa Mundialletjes'' gedragen heeft. In dit blog bespreken we natuurlijk alle ins en outs van deze innovatieve voetbalschoen van adidas!

Ben je direct fan van deze gebreide versie van de adidas COPA Mundial voetbalschoenen? Bestel deze Primeknit versie direct in deze SHOP 

Gebreide adidas COPA Mundial voetbalschoenen ter ere van 70ste verjaardag adidas

In augustus viert adidas officieel haar zeventigste verjaardag. Adolf Dassler registreerde zijn merk adidas AG officieel in augustus 1949 en dat is dit jaar zeventig jaar geleden. Ter ere daarvan komt adidas dit jaar met verschillende special edition releases, waaronder dus de gebreide versie van de Copa Mundial, de combinatie van vintage en modern! Qua design zijn de voetbalschoenen geheel geïnspireerd door de voor het eerst in 1982 uitgebrachte leren Copa Mundial voetbalschoenen. Alleen het materiaal is anders. De upper van de COPA70 voetbalschoenen is gemaakt van Primeknit, welke als kenmerk heeft dat deze direct de vorm van je voeten aanneemt en hierdoor je eerste balgevoel perfect is. De upper van de COPA 70 voetbalschoenen is natuurlijk vrijwel geheel zwart met uitzondering van de drie adidas strepen aan de zijkanten. Ook de hielkap van de schoenen is wit en hierin staat de naam van het merk. De tong van de gebreide adidas COPA Mundial voetbalschoenen bevat een blauw labe l met daarin het vintage logo van het merk. Deze blauwe tint is gebaseerd op de kleur van de schoenendozen van adidas Originals. De naam van de schoenen is heel subtiel aan de zijkanten van de voetbalschoen aangerbacht. Hier staat namelijk in het goud ''Copa Mundial.'' De nieuwe COPA70 voetbalschoenen hebben wel een moderne zoolplaat. Dit betreft namelijk de zoolplaat van de COPA 19+ voetbalschoenen, die onder andere door Pogba gedragen worden. De schoen verloochent zijn afkomst natuurlijk ook niet! In de schoenen is namelijk ook leer verwerkt. Bovendien bevatten de schoenen rode noppen. Deze verwijzen natuurlijk naar de look van adidas in de jaren '70.

Omdat het een limited edition voetbalschoen betreft worden deze voetbalschoenen door adidas natuurlijk geleverd in een speciale verpakking, inclusief zowel wat langere als moderne, korte veters. Adidas heeft Dybala weten te strikken om op deze voetbalschoenen te gaan spelen. De komende maanden zal de sterspeler van Juventus en Argentinië dus op deze schoenen te zien zijn. Dit is overigens het enige item uit het 70 anniversary pack van adidas. Deze bevat ook een voetbalshirt en trainingspak! 

adidas COPA Mundial Primeknit voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Primeknit versie van de adidas COPA Mundial voetbalschoenen is door adi maar in een beperkte oplage geproduceerd en alleen voor natuurgras. De prijs van deze voetbalschoenen is € 250,-! Bestel deze vette, limited edition voetbalschoenen direct in deze SHOP