23 november 2017

adidas lanceert Predator 18+ voetbalschoenen

adidas lanceert de gloednieuwe Predator 18+ voetbalschoen!! Elke voetbalfan kent de adidas Predator voetbalschoenen of heeft hier op gespeeld. Deze geweldige voetbalschoenenlijn is misschien wel de best verkochte ooit en terecht! De Predator voetbalschoen werd door velen gezien als de beste schoen gemaakt door adidas en is door grote sterren als Zidane, Beckham en Gerrard gedragen. Deze gruwelijke Predator 18+ voetbalschoenen zijn de eerste schoenen uitgebracht van het Skystalker pack en sterspeler Paul Pogba is het gezicht van deze schoen!

adidas Predator 18+ voetbalschoenen kopen, haal ze in deze shop of deze winkel.

 

Design adidas Predator 18+ voetbalschoenen

Het design van de klassieke Predator voetbalschoen was vaak zwart, wit of rood en hier hebben de ontwerpers van adidas zich dan ook op gericht. Als er namelijk goed naar de schoen wordt gekeken, is te zien dat deze overwegend zwart is met een aantal opvallende details.

Het bovendeel van de Predator voetbalschoen is de sok. Deze is van een donkerzwarte stof gemaakt, maar is van de binnenkant goudkleurig. Ook staat er op de achterzijde van de sok het adidas logo en is aan de binnenkant het woord PREDATOR te zien.

De voet van de schoen onder de sok is overwegend zwart met een aantal opvallende accenten. Op de bovenkant van de wreef lopen goud gekleurde lijnen in de richting van de neus van de schoen wat een geweldig effect geeft. De drie bekende strepen van adidas zijn wit gemaakt waardoor deze er extra uitspringen. Opvallend aan deze zwart, witte kleurencombinatie is dat de schoen hierdoor echt een coole, oude uitstraling krijgt.

Om de schoen toch modern te maken hebben de designers van adidas een geweldig, subtiel detail toegevoegd waardoor de schoen echt gaaf wordt. Dit is namelijk de goud, rode baan die ontstaat in het midden van de schoen die doorloopt naar de hiel. Deze baan begint klein bij  het onderste gedeelte van de voet maar wordt langzaam groter tot aan de hoogte van de adidas strepen.

De achterkant van de schoen is het punt waar het meeste aandacht aan is besteed. De rood, gouden baan loopt hier aan de onderkant door, maar heeft in het midden hiervan het woord PREDATOR staan. Ook zijn er dunne gouden lijnen over de zijkant van de hiel te zien wat de schoen een meesterlijke uitstraling geeft.

De onderkant van de schoen, de zool, is grotendeels zwart, maar heeft net als de voet van de schoen dezelfde gruwelijke goud, roden baan!

 

Kenmerken adidas Predator 18+ voetbalschoenen

Deze geweldige nieuwe adidas Predator voetbalschoen heeft misschien wel de uitstraling van een oude klassieke schoen met een modern tintje, maar heeft uiteraard wel de nieuwste technieken.

Te beginnen met het Prime-knit bovenwerk van de schoen. Dit bovenwerk is technisch gebreid en geeft daardoor goede ondersteuning, is extra flexibel, ultra licht en ongeëvenaard zacht!

Het Stretchy Sockfit-boord en de Purecut-sokvoorvoet houden in dat de schoen geen veters of overlays heeft. Hierdoor kun jij het beste op hoge snelheden de controle houden of perfect een bal schieten doordat er geen veters of overlays tussen je voet en de bal zitten.

Het Controlskin-bovenwerk zorgt ervoor dat de bal aan je voet blijft plakken waardoor je in alle situaties de perfecte balcontrole hebt! Tevens sluit de voorgevormde hiel in dit systeem nauw aan voor het instinctieve bewegen.

Het Geïntegreerd Forged Knit-middenvoetdesign wordt gebruikt met steunzones wat een mediale en laterale stabiliteit creëert zonder dat er een tong of frame wordt gebruikt op de schoen.

Als laatste is het Boost systeem in de schoen gezet. Dit systeem zorgt ervoor dat hoe meer energie jij in je schoen stopt, hoe meer je ook terug krijgt!

Kortom, veel nieuwe technieken waardoor jij als beste van het veld stapt!

 

adidas Predator 18+ voetbalschoen kopen

Ben jij helemaal weg van de Predator voetbalschoenen of vind jij dit model onwijs gaaf?

Haal dan snel jouw eigen adidas Predator 18+ voetbalschoenen voordat het te laat is.

De schoen is al te halen voor €99.95 en loopt op tot €299.95 voor de duurste variant.

Haal jouw schoenen snel in deze shop of deze winkel!!