30 november 2017

adidas lanceert nieuwe Skystalker Nemeziz 18+ voetbalschoenen!

De voetbalschoenen vliegen je om de oren! adidas is namelijk aan een lopende band nieuwe voetbalschoenen aan het ontwerpen en met succes! Het nieuwst pack van adidas is het Skystalker Pack. De fantastische schoenen uit dit pack zijn nog maar net uit, maar worden nu al in grote aantallen besteld. De nieuwe adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen uit dit pack is een meesterwerk en bovendien een pareltje om naar te kijken! Deze geweldige schoen gemaakt voor snelle, behendige en risicovolle spelers, is weer gruwelijk mooi!!

Ben jij nu al van deze Nemeziz 18+ voetbalschoenen uit het Skystalker Pack? Of wil jij net als Lionel Messi spelen op deze schoenen? Haal ze dan in deze shop of in deze winkel!

 

Design adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen

Om de vorige editie van de Nemeziz voetbalschoen te kunnen overtreffen, moesten de ontwerpers van adidas alles uit de kast halen. En dat is ze gelukt!! Deze brute Nemeziz voetbalschoen is een pracht voetbalschoen en zal dan ook veel te zien zijn op de velden.

De bovenkant van de schoen is voorzien van de klassieke Nemeziz sok die gevormd is in een V. Deze sok is donkerzwart van kleur. Het voetwerk daaronder is grotendeels in dezelfde zwarte kleur gemaakt, maar heeft een aantal details gekregen. De drie bekende adidas strepen op de buitenzijde van de schoen zijn ook in dezelfde zwarte kleur gemaakt als de voet van de schoen.

Om deze schoen een bruut effect mee te geven zijn er oranje lijnen op de schoen gezet die vanuit de midden-zijkant naar de voor- en achterkant van de schoen lopen. Op de binnenzijde van de schoen staat in deze oranje kleur de tekst ‘360 AGILITY BANDAGE’.

Deze kleurcombinatie van zwart en oranje zorgt voor een gruwelijke uitstraling!

Om de schoen nog gruwelijker te maken is de zool van de schoen goud gemaakt! De noppen die onder op de zool zitten zijn zilver en doorzichtig van kleur.

 

Kenmerken adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen

Om jou als speler zo goed mogelijk te laten spelen heeft adidas de nieuwe Nemeziz 18+ voetbalschoen volgestopt met nieuwe technieken.  Deze technieken zorgen ervoor dat jij in een wedstrijd of op een training iedereen de baas weet te zijn! De eerste techniek die is toegepast op de schoen is de Agility Knit 2.0 voervoet. Deze voorvoet zorgt ervoor dat jij de perfecte pasvorm in de schoen hebt en een ongekend comfort! Het 360 Torison Tape wat geïnspireerd is op sporttape, zorgt voor laterale en mediale stabiliteit en ondersteuning voor de voet.

Het 360 Agility Bandage System in combinatie met het Torsion Tape zorgt voor een ongekende bewegelijkheid en explosiviteit bij jouw acties. Als laatste is het Dual Lock Collar systeem toegevoegd aan de Nemeziz voetbalschoen. Dit systeem geeft een stevige lockdown in de schoen en stabiliseert de enkel perfect!

Niks staat jou nu nog in de weg om een geweldige wedstrijd te spelen!

 

 

adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Lionel Messi of Renato Sanches schitteren op de adidas Nemeziz voetbalschoenen?

Of vind jij dit nieuwe ontwerp zo bruut dat je ze moet hebben?

Haal dan jouw eigen adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen in deze shop of deze winkel!