De tong is terug! Adidas heeft weer een nieuwe versie van de Gloro voetbalschoenen gelanceerd. De GLORO 17.2 COPA voetbalschoenen van adidas zijn geïnspireerd door de versie van 2015 en hebben een nieuwe kleurstelling met een klassieke kleurencombinatie, zoals het hoort. Check hieronder het design van deze nieuwe schoenen van adidas, welke perfect zijn voor iedere voetballer!

Nu al enthousiast over deze traditionele adidas voetbalschoenen? Check ze direct in deze officiële shop!

Adidas -17-2-gloro -schoenenDesign en materiaal adidas GLORO COPA voetbalschoenen

De nieuwe 17.2 GLORO voetbalschoenen van adidas zijn overwegend wit met aan de zijkanten de drie adidas strademark stripes in het zilver met een zwarte omranding. Verder worden de ''Gloro's'' gekenmerkt door de zwarte flap met zilveren details en in het wit daarop het adidas performance loog. De hielkap van de schoenen is geheel zwart en de onderkant van de schoenen is doorzichtig met ronde noppen. Wil je meer weten over het materiaal van de schoenen, lees hieronder verder!

Het bovenwerk van de adidas GLORO COPA 17.2 voetbalschoenen is gemaakt van een zacht kalfsleer. Groot voordeel van dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en hierdoor het balgevoel optimaal is. Het materiaal zorgt voor een perfecte eerste touch en natuurlijk ook een perfect comfort. Opvallend aan de nieuwe Gloro's is dat er geen stiksels ter hoogte van de voorvoet van de schoenen zijn verwerkt. Hierdoor is het schietoppervlak nog groter. De achterkant van de schoenen is uitgerust met een speciale zwarte hielkap van leer, welke zorgt voor meer stabiliteit en steun. Bovendien zorgt de hielkap ervoor dat er zo min mogelijk water wordt opgenomen in de schoenen. De buitenzool van de GLORO COPA voetbalschoenen heeft ook nieuwe kenmerken. De reden dat de noppen rond zijn, is dat je hierdoor nog sneller van je tegenstander weg kunt draaien en sneller kan inspelen over veranderende situaties in het veld. Verder heeft de buitenzool de vorm van een driehoek, welke zorgt voor een betere stabiliteit. Check hieronder de foto's van deze nieuwe comfortabele schoenen van adidas met de perfecte pasvorm! Het is de schoen voor de traditionele voetballer! Ze wegen slechts 250 gram!

Adidas -gloro -tong -17-2-schoenen

adidas GLORO COPA voetbalschoenen kopen

De nieuwe adidas GLORO 17.1 COPA voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande online winkel. Deze schoenen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 110,-. Check daar ook oudere adidas GLORO modellen in de SALE. Deze scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. Directe levering gegarandeerd!

Koop deze schoenen direct in deze officiële shop!