7 mei 2019

adidas lanceert nieuwe generatie X 19 voetbalschoenen in het zilver!

Naast de nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen hebben ook de adidas X voetbalschoenen een update gekregen. De adidas X19 schoenen volgen vanaf per direct de adidas X18 voetbalschoenen op en worden vanaf nu gedragen door spelers als spelers als Salah, Son, Gabriël Jesus, Marcelo, Bale, Kanté en James. Nederlanders die de adidas X voetbalschoenen dragen zijn onder andere Wijnaldum en Matthijs de Ligt. Bij PSV worden de adidas X voetbalschoenen gedragen door Bergwijn en Dumfries. De nieuwe generatie adidas X voetbalschoenen zijn onderdeel van het 302 Redirect pack. Dit nieuwe pack bevat ook nieuwe Nemeziz, COPA en Predator voetbalschoenen. Benieuwd naar de kleurstelling en de nieuwe technologieën van de adidas X 19 voetbalschoenen? Check alles hieronder!

Vind je de nieuwe generatie adidas X19 voetbalschoenen direct super vet? Check het exclusief in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

Design adidas X19 voetbalschoenen - 302 Redirect pack

Het adidas 302Redirect pack brengt de virtuele wereld en het echte leven samen. Iedereen is wel bekend met de 302 error pagina. Je wilt een pagina op Internet bezoeken, maar omdat deze niet meer bestaat wordt je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Hetzelfde geldt voor de nieuwe adidas X19 voetbalschoenen. Van de adidas X18 voetbalschoenen wordt langzaam afscheid genomen en de adidas 19 schoenen bevatten nog betere technologieën en kenmerken. Die bespreken we straks. Ook qua looks hebben de adidas X zien de nieuwe X voetbalschoenen er weer flitsender uit dan voorgaande edities. De adidas X 19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack bevatten een zilveren/metallic upper met fel rode accenten. Deze rode details zijn te vinden in de drie diagonale adidas strepen over de neus van de schoenen en rondom de hielkap van de schoenen. Ook de instap van de schoenen en de zoolplaat zijn uitgerust met fel rode details. Op de achterkant van de schoen prijkt ook weer het flitsende X trademark teken.

Technologieën adidas 19 voetbalschoenen

De nieuwe adidas X 19+ voetbalschoen heeft dus ook qua technologieën een metamorfose ondergaan en dit geldt met name voor de upper van de schoenen. De upper van de X19 voetbalschoenen (de X19+ is de versie met veters en de X19.1 zonder veters) wordt vanaf nu de X-Layskin genoemd. Dit materiaal is super licht en vormt zich direct naar de vorm van je voeten. Door adidas wordt gesteld dat als je deze voetbalschoenen aantrekt, het net lijk alsof je een handschoen aantrekt. Een ander kenmerk van de de X-Layskin is dat het bijna doorzichtig is. Je kunt met deze transparante look zien hoe je sokken in je schoenen zitten en dit geeft de nieuwe adidas X voetbalschoenen ook weer een vettere look! ede huid. De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. Dit is eigenlijk de enige update die adidas in de X voetbalschoenen heeft aangebracht. Verder zijn de materialen en technologieën nog hetzelfde.

 

De adidas X 19+ voetbalschoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een subtiele enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 19+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van deze zilveren/rode adidas X18+ voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X 19+ en 19.1 voetbalschoenen uit het Redirect pack. Dit zijn overigens niet de enige voetbalschoenen, waarin adi een update heeft doorgevoerd. Ook de adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Redirect pack hebben nieuwe technologieën en een nieuwe look! Het nieuwe adidas 302Redirect pack bevat ook de volgende voetbalschoenen

Zilveren adidas X19 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, zilveren/rode adidas X voetbalschoenen kun je per direct kopen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De top versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 280,- en de goedkope versie van de voetbalschoen is € 55,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze opvallende X voetbalschoenen natuurlijk ook weer laten personaliseren.

Bestel deze super gave voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas