29 november 2017

adidas lanceert nieuwe Skystalker Copa 18.1 voetbalschoenen!

Misschien wel de meest populaire voetbalschoen ooit! Toen de adidas Copa voetbalschoenen voor het eerst werden uitgebracht in de jaren ’70 brachten deze kicksen een sensatie in de voetbalschoenenwereld. De schoen die door bijna elke bekende speler is gedragen en door velen nog steeds word gezien als een klassieke voetbalschoen, is legendarisch. adidas heeft deze legendarische schoen uit het Skystalker Pack in een nieuw jasje gestoken met een fantastisch eindresultaat!

Ben jij meteen al helemaal weg van de Next-Gen adidas Copa 18.1 voetbalschoenen? Haal ze dan meteen in deze shop of deze winkel.

 Design adidas Copa 18.1 voetbalschoenen

Volgens velen is de Copa voetbalschoen de beste schoen ooit gemaakt en om dat beeld te kunnen overtreffen moest adidas flink aan de bak. Het eindresultaat waar de ontwerpers mee zijn gekomen is echter geweldig!

De bovenkant van de schoen is gemaakt van een nieuw soort sok. Deze sok is hoog aan de voorkant, maar loopt langzaam af tot onder de enkelknobbel. Deze vernieuwde sok van adidas is zwart gemaakt met witte en zilveren spikkels wat een verbazingwekkend mooi effect geeft.

Onder de sok zit de voet van de schoen. Deze is overwegend wit gemaakt met een aantal opvallende effecten. De drie bekende strepen van adidas die zowel op de binnenkant als de buitenkant van de schoen staan, zijn zwart gemaakt. Het effect van kleurcombinatie zwart, wit en zilver wat gebruikt is voor de sok van de schoen is ook gebruikt voor een groot deel van de hiel. Deze kleurcombinatie zorgt ervoor dat de voetbalschoen toch een klein beetje lijkt op de oude, klassieke Copa voetbalschoen.

Verder zijn de veters die over de bovenzijde van de schoen lopen wit. Het stiksel waar de veters in zitten zijn echter ook in de kleurcombinatie van de sok gemaakt. Doordat deze kleurcombinatie zo vaak terugkomt geeft het een apart effect aan de schoen wat onwijs gaaf is.

Op de achterkant van de schoen staat een zwart vlak  waar een gouden adidas logo op is afgebeeld.

De onderkant van de schoen is in dezelfde witte kleur gemaakt als een groot deel van de voet van de schoen. Dit in combinatie met de witte noppen en de gouden strepen op de onderzijde van de zool geven een cool uiterlijk!

 

Kenmerken adidas Copa 18.1 voetbalschoenen

Om de oude Copa voetbalschoenen nog beter te maken heeft adidas de nieuwste technieken toegevoegd aan de schoen. Als eerste de constructie met ondersteunende compressiekous. Deze sok van de schoen geeft extra ondersteuning aan de voet en laat de schoen aanvoelen als een tweede huid. Het premium kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoen perfect naar jouw voet gaat staan. Ook zorgt dit leer ervoor dat jij een meesterlijk balgevoel hebt en een superieure touch.

Het geïntegreerd X-Ray voorvoetframe zorgt ervoor dat je een hogere controle hebt waarmee jij het spel kan domineren.

De OrthoLite®-inlegzool tezamen met de foam kussentjes zorgen voor een ongekend comfort in de schoen. Als dit nog niet genoeg is, is ook nog de Sprintframe-plaat aan de schoen toegevoegd waardoor de stabiliteit en de lichtheid van de schoen perfect in balans zijn!

Kortom, een fantastisch mooie schoen die ook nog eens bomvol zit met de nieuwste technieken van adidas!!

 

adidas Copa 18.1 voetbalschoenen kopen

Deze geweldige schoen die toch wat weg heeft van de oude Copa voetbalschoen, maar vol zit met de nieuwst technieken is echter geen goedkope voetbalschoen. Het paar kicksen kost namelijk €199.95

Als jij toch helemaal weg bent van dit design of van de Copa serie van adidas kan jij jouw paar voetbalschoenen kopen in deze shop of deze winkel.