29 mei 2018

adidas lanceert Nemeziz 18+ Energy Mode voetbalschoenen

Met het aankomende WK in het vooruitzicht worden de laatste puntjes op de i gezet door de grote voetbalmerken. Zo ook door adidas. Het Duitse merk komt met een schitterend ontwerp van de Nemeziz voetbalschoen. Deze Nemeziz maakt onderdeel uit van het Energy Mode pack. Dit is het WK pack van adidas. In Rusland gaan we verschillende toppers zien spelen in de nieuwe adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen. De schoen ziet er snel en flitsend uit, hierdoor gaan spelers als Roberto Firmino, Jesse Lingard en Julian Draxler schitteren voor hun land. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen? Check de details hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de nieuwe adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen uit het Energy Mode pack? Aarzel dan niet en bestel de adidas schoen in de adidas shop in of in deze webwinkel.

Design adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen

De nieuwe adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen hebben weer een schitterend design gekregen van het Duitse sportmerk adidas. Flitsend en snel zo is hoe je de nieuwe Nemeziz kicksen het best kunt omschrijven. Net zoals alle voetbalschoenen uit het Energy Mode pack van adidas, is ook de adidas Nemeziz een opvallende schoen. Dit komt door de felle oranje kleur van de schoen. Over de schoen heen loopt een flitsend zigzagpatroon. De schoen is natuurlijk niet volledig oranje. De schoen wordt afgemaakt door zwarte accenten. Deze komen terug op de zijkant van de schoen. Waar de drie bekende adidas strepen te zien zijn. Bij alle nieuwe voetbalschoenen uit het Energy Mode pack zijn de adidas strepen zwart van kleur. De adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen heeft geen verhoogde sok maar een sok in een V vorm. Aan de achtertkant van de schoen staat Nemeziz  geschreven. Net zoals bij de meeste andere voetbalschoenen uit het WK pack van adidas zijn de Nemeziz kicksen uitgerust zonder veters. Om op het WK succesvol te kunnen zijn moeten de Nemeziz 18+ voetbalschoenen van adidas uitgerust zijn met de nieuwste technologieën. Deze technologieën worden hieronder verteld.

Kenmerken adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen

Om met je land de wereldbeker te kunnen veroveren moet je in optimale vorm zijn. Echter is vorm niet het enige wat telt. Je kan jezelf namelijk onderscheiden op de voetbalschoen die je draagt. Spelers die tijdens het WK spelen op de adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen hebben al een streepje voor op hun tegenstanders. De techneuten van adidas hebben hun best gedaan om de nieuwste van de nieuwste technologieën toe te voegen aan de WK editie van de Nemeziz 18+ voetbalschoen. Bij een voetbalschoen zijn de comfort van de schoen en het optimale balgevoel belangrijke onderdelen. De technieken waarmee de Nemeziz schoen is uitgerust versterken deze aspecten. De eerste techniek die gebruikt wordt in de Nemeziz is het Agility Knit 2.0 Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je een optimale balcontrole hebt. Door deze techniek wordt de fit tussen jouw voet en de schoen verbeterd. Bij de Nemeziz 18+ kicksen van adidas wordt ook gebruik gemaakt van Torsion Tape. Dit is gemaakt van synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Iedere voetballer kent het. Voor de wedstrijd de stress of je de tape wel in je tas hebt gedaan om je enkels in te kunnen tapen. Ook iedere voetballer heeft ingetapede enkels. De mensen die werken bij adidas zagen dit ook en dachten, hier moet verandering in komen. De techneuten van adidas zijn hiermee bezig gegaan en hebben het Torsion Tape systeem bedacht. Deze technologie zorgt voor een verbetering van je balgevoel en een hoog comfort. Door de verbetering van het balgevoel heb je een geweldige eerste aanname, maar ben je ook instaat om de beslissende steekpass te geven om de wedstrijd open te breken. Zoals je kunt zien op de foto’s is de sok van de Nemeziz 18+ ontworpen in een speciale V vorm. Deze technologie heet het Dual Lock Collar Systeem. Deze speciale vorm biedt extra versterking aan je enkels tijdens het voetballen. Vanwege de V vorm is het niet alleen een verbetering van de bescherming, maar het verbetert ook het comfort van de adidas Nemeziz.

 In de schoen uit het Energy Mode pack wordt ook gebruik gemaakt van een TORSIONFRAME loopzool. Deze zool is ultra licht en uitgerust met TORSION RIBS. Door de speciale techniek die is verwerkt in de zool, is het mogelijk om hogere snelheden te halen tijdens sprintduels. Omdat jij zo snel kunt rennen op deze voetbalschoen zien je tegenstanders alleen de zool van je schoen. Daarom is het erg fijn dat de zool van de Nemeziz er erg mooi uit ziet. Zoals hierboven al genoemd is het balgevoel een belangrijk onderdeel van de adidas Nemeziz 18+ Energy Mode voetbalschoen. Omdat er op de wreef van de schoen geen veters aanwezig zijn is het balgevoel ook optimaal. Het schietoppervlak van de schoen is groter, hierdoor kun je de bal makkelijker in de hoek van de goal plaatsen. Ook kun je zuiverder die splijtende pass geven om de wedstrijd te beslissen.

Adidas Nemeziz 18+ WK voetbalschoen kopen

Ben jij na het lezen van alle technieken waarmee de Nemeziz is uitgerust helemaal verkocht? Aarzel dan niet en bestel de nieuwe Nemeziz 18+ voetbalschoen uit het Energy Mode pack van adidas in de onderstaande webshops. De schoen is zowel voor kinderen als voor volwassenen uitgebracht. De prijs van de schoen voor volwassenen is ongeveer € 300,-. Er is ook een goedkopere versie van de gave schoen. Deze kost ongeveer € 250,-. Ten slotte is er de kinderversie van de adidas Nemeziz 18+ voetbalschoen. Deze kost € 65,-. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

Of bestel je adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL