29 maart 2018

adidas lanceert Nemeziz 17.1 Messi Deadly Strike voetbalschoenen

Adidas heeft het voetbalschoenen pack ‘’ Deadly Strike’’ van de week gelanceerd. Als iemand een dodelijke aanvaller is, is dat wel de Argentijnse superspits Lionel Messi. Messi zelf is een voetballer die zijn wedstrijden speelt op de adidas Nemeziz voetbalschoen. In dit pack is een extra Nemeziz toegevoegd. De zogeheten Nemeziz 17.1 Messi voetbalschoen. Zoals de naam al zegt gaat het hierbij om een speciale voetbalschoen van Messi. Dit is de schoen waarop de Argentijnse ster van FC Barcelona het seizoen gaat afmaken. Zowel in de Champions League, Primera División als in de finale van de Copa del Rey gaan we Messi zien schitteren op deze schoen. De grote vraag is natuurlijk of FC Barcelona aan de hand van Lionel Messi deze triple kan veroveren. Aan de schoenen van ’s werelds beste voetballer gaat het in ieder geval niet liggen. Ben jij benieuwd naar de nieuwe Nemeziz 17.1 Messi voetbalschoen? Check de details hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de Nemeziz? Of ben je gewoon een hele grote fan van Lionel Messi? Aarzel dan niet en bestel je eigen Messi voetbalschoen in de officiële adidas webshop of in deze winkel!

Design adidas Nemeziz 17.1 Messi ‘’Deadly Strike’’ voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van Messi zijn overwegend donker blauw met groene accenten. Dit zijn de kleuren die in het Deadly Strike pack van adidas wel meer gebruikt worden. Op de rechterkant zijn de bekende adidas strepen te zien. Deze zijn groen van kleur. Ook staat aan beide zijkanten de naam Messi geschreven. Ook dit is in dezelfde kleur als de adidas strepen. Over het donkerblauwe gedeelde van de voetbalschoen lopen ook nog dunne zwarte banen. Deze maken de schoen helemaal af. Op de hiel van de voetbalschoen staat de naam van de schoen “NEMEZIZ’’ geschreven. Zoals bij alle Nemeziz voetbalschoenen wordt er ook bij deze Messi editie gebruik gemaakt van een enkelsok, deze heeft echter een V vorm waardoor de schoen relatief laag blijft. De zool van de voetbalschoen is blauw. De noppen die bij de schoen horen zijn doorschijnend. Ben jij nieuwsgierig naar de technieken waar de schoenen van Messi mee zijn uitgerust? Check ze allemaal hieronder!

Kenmerken adidas Nemeziz 17.1 Deadly strike voetbalschoenen

Lionel Messi heeft natuurlijk een perfect balgevoel en ook zijn controle is geweldig. Hij is niet voor niets de beste voetballer ter wereld. Bij de adidas Nemeziz voetbalschoen wordt dan ook de nadruk gelegd op het balgevoel. Via verschillende technieken die toegepast zijn in de schoen wordt je balgevoel geperfectioneerd. Hiermee voel je je niet alleen net zo goed als de Argentijnse superster, ook ben je de held van het amateurveld. In de adidas Nemeziz voetbalschoen wordt gebruik gemaakt van het Agility Knit 2.0 systeem. Door deze technologie is je balgevoel perfect. Voor een voetballer als Messi is de fit tussen de voet en de voetbalschoen erg belangrijk. Wanneer de voet niet perfect in de schoen zit kan onze Argentijnse vriend niet schitteren op het veld. Deze fit wordt door dit systeem verbeterd. Veel voetballers waaronder ook Lionel Messi tapete de enkels altijd in voordat de wedstrijd begon. Dit was erg opvallend, hier moest toch iets aan gedaan kunnen worden, dachten de techneuten van adidas waarschijnlijk. Dit heeft geleid tot het Torsion Tape. Dit tape is gemaakt van synthetisch 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Dit zorgt voor een optimaal balgevoel. Van de verbetering van je balgevoel gaat niet alleen je balcontrole omhoog, ook kan je betere passes geven en zijn je dribbels on na volgbaar. Zoals bij het design ook al genoemd, wordt er bij de Nemeziz gebruik gemaakt van een zogeheten V vorm enkelsok. De technologie die hier achter zit is de zogeheten Dual Lock Collar. Messi is bijna nooit geblesseerd aan zijn enkels dit komt door deze enkelsok. Het zorgt voor erg veel bescherming van de enkels waardoor het haast wel onmogelijk is om je enkels te verzwikken. Deze ‘’kraag’’ van je voetbalschoen is echter niet alleen vanwege de bescherming aanwezig op de Nemeziz voetbalschoen. Hij zorgt namelijk ook voor extra comfort van de voetbalschoen. De zool van de adidas Nemeziz 17.1 Messi voetbalschoen is uitgerust met een TORSIONFRAME loopzool. Deze zool is ultra licht en uitgerust met TORISON RIBS. Dankzij deze techniek die verwerkt is in de schoen kan jij hogere snelheden halen tijdens sprintduels. Hierdoor ben jij je verdediger altijd voor. Net als bij de Adidas Predator, de adidas X en de andere adidas Nemeziz voetbalschoen heeft deze speciale Messi editie ook geen veters Dit versterkt het balgevoel van de voetbalschoen. Wanneer jij wilt schieten, of een splijtende steekpass geeft zorgt het grotere schietoppervlak voor een betere precisie.

Adidas Nemeziz 17.1 Messi voetbalschoenen kopen

Ben jij helemaal weg van de adidas Nemeziz voetbalschoen? Dat snappen wij want het is een geweldig schoen en geluk voor jou, hij ligt ook in de winkel voor verkoop. Net zoals alle andere voetbalschoenen van het Deadly Strike pack overigens. De schoen van Messi is te koop voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer je de beste van de beste voetbalschoen wil ben je wel aardig wat kwijt de schoen kost namelijk € 300, -. Onthoud wel dat je moet deze schoen de beste voetballer op het veld bent. Dus aarzel niet en bestel je voetbalschoen in de onderstaande webshops. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Messi Nemeziz voetbalschoen in de officiële adidas webshop

Of scoor hem in DEZE WINKEL