adidas lanceert limited edition Predator Mania champagne voetbalschoenen

Één van de meest legendarische voetbalschoenen ooit is terug! Op de verjaardag van David Beckham (2 mei) heeft adidas voor het eerst sinds tijden weer een ''Predator'' gelanceerd, een befaamde schoen uit de collectie van het Duitse sportmerk waarop Beckham ooit speelde. Deze nieuwe ''Predators'' maken deel uit van het het gloednieuwe limited edition ''Champagne pack'' van adidas. De adidas Predator voetbalschoenen werden door het Duitse sportmerk voor het eerst gelanceerd in aanloop naar het WK van 2002 in Zuid Korea en Japan en is dus nu helemaal terug in een champagne achtige kleur met zwarte en rode details. Check hieronder alle details over deze nieuwe nostalgische voetbalschoenen van adidas!

Ook zulke goede herinneringen aan de adidas Predator voetbalschoenen en wil je deze direct kopen? Check ze exclusief in in deze SHOP 

of de officiële adidas SHOP!

Design adidas Predator Mania Champagne voetbalschoenen

De kleur van de nieuwe adidas Predator Champagne voetbalschoenen is geïnspireerd door 'één van de meest populaire Predators uit de geschiedenis. Het bovenwerk van de schoenen is effen wit/ gebroken wit en drie zwarte adidas strepen over de voor- en zijkanten van de schoenen. Zoals we van de Predators gewend zijn lopen deze in een golf over de schoenen. Verder is de tong van de schoenen rood en dit betreft een fold-over tong. De asymmetrische veters van de schoenen zijn zwart en de onderkant van de schoenen is geheel effen wit met rubberen, ronde noppen met een rode gloed. Op de achterkant van de schoenen staat het performance logo van het merk in het ''champagne'' Hoewel het bovenwerk van de vroegere Predators gemaakt was van leer, is dit bij deze release niet het geval. De bovenkant van de schoenen is bijvoorbeeld gemaakt van een synthetisch materiaal en de onderkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sprintframe zool, wat ook bij de ACE voetbalschoenen van adi het geval is. De tong van de schoenen bestaat overigens wel voor 100 uit leer. Meer weten over de materialen en technologieën van deze nieuwe limited edition voetbalschoenen van adidas? Lees hieronder vooral verder!

Voordelen adidas Predator Mania voetbalschoenen

We gaven het net al aan, het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een synthetisch leer. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en daardoor het balgevoel optimaal is. De grote tong van de schoenen heeft als voordeel dat je een nog groter schietoppervlak hebt en je ook nog eens nog preciezer kan schieten. De binnenkant van de schoenen bevat een zwarte synthetische voering, waardoor je voeten ook nog eens perfect in je schoenen zitten. Dit zorgt voor het ultieme comfort. Ook rondom de voorvoet heeft adidas een extra frame aangebracht voor de perfecte balcontrole en om snel in te spelen op veranderende situaties in het veld. Door dit frame kan je bijvoorbeeld snel van richting veranderen. Flexibiliteit betekent dat er ook wat bescherming nodig is. Om deze reden bevatten de schoenen een externe hielkap. Ook de SPRINTFRAME zool staat in het teken van stabiliteit. Deze is namelijk gebaseerd op geometrisch onderzoek en de noppen zijn zo geplaatst dat je altijd de juiste balans hebt tussen stabiliteit en flexibiliteit met minimaal gewicht. Van deze schoenen heeft adidas ook een X en een ACE versie gelanceerd. 

adidas Predator Mania voetbalschoenen kopen

Direct fan van deze adidas ''champagne'' Predator voetbalschoenen en wil je deze kopen? Dan moet je op z'n minst in de buidel tasten. De schoenen hebben namelijk maar liefst een prijs van € 330,-. Deze schoenen kan je kopen in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48 en zijn vanaf nu per direct beschikbaar. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie en gratis verzending!

Koop de nieuwe Predators exclusief in deze SHOP
of de officiële adidas SHOP!