15 september 2016

Adidas lanceert limited edition gouden SPACE CRAFT voetbalschoenen

Adidas heeft een nieuwe collectie ''buitenaardse'' voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwe Adidas ACE 16 PURECONTROL en de nieuwe ADIDAS X16 PURECHAOS voetbalschoenen zijn geheel goud. Deze nieuwe limited edition voetbalschoenen, waarvan er slechts 1000 wereldwijd zijn geproduceerd, staan geheel in het teken van een speciaal thema: ''SPACE CRAFT'''. Dit thema verwijst naar het reflecterende materiaal van de ruimtevaartuigen in de donkere ruimte. De nieuwe Adidas ACE 16 en Adidas X voetbalschoenen hebben dan ook een opvallend design. Aan deze schoenen is bovendien een extra dimensie toegevoegd. Waar de bovenkant de schoenen normaliter van een synthetisch materiaal is gemaakt, is hier een kleine uitzondering voor gemaakt bij de voetbalschoenen uit de SPACE CRAFT lijn. De voorvoet van zowel de ACE als de X voetbalschoenen uit deze pack is uitgerust met een speciaal laagje kangoeroeleer.

Check hieronder de foto's van beide nieuwe gouden Adidas voetbalschoenen, waarvan er slechts 1000 zijn geprodueerd. Meer weten over de technische details van deze nieuwe kicksen van Adidas. Check hier meer over de nieuwe gouden Adidas X16+ PURECHAOS voetbalschoenen en hier meer over de nieuwe ADIDAS ACE16 PURECONTROL voetbalschoenen.

Deze schoenen kan je per direct kopen in deze officiële SHOP of in deze Adidas SHOP! De prijs van deze schoenen is € 300,-, maar dan heb je wel unieke limited edition gouden schoenen ;)

Adidas -space -craft -voetbalschoenen

Adidas -space -craft -pack -x -voetbalschoenen

Adidas -space -craft -pack -ace -pure -control -voetbalschoenen