30 oktober 2018

adidas lanceert leren Predator voetbalschoenen in drie kleuren

Adidas heeft vandaag een nieuw pack gelanceerd, het adidas Predator leather pack. Dit nieuwe pack bevat drie nieuwe Predator voetbalschoenen, welke voornamelijk uit leer bestaan. De leren Predators zijn in het zwart, fel geel en roze door adi uitgebracht. Deze nieuwe voetbalschoen worden niet door de verschillende sterspelers gedragen, maar zijn puur en alleen een toevoeging op de bestaande collectie van adidas. Qua kenmerken hebben de leren adidas Predator voetbalschoenen dezelfde kenmerken als die we van de Predators gewend zijn, behalve dat de upper van de nieuwste voetbalschoenen gemaakt is kangoeroeleer. Hieronder bespreken we het design en de kenmerken van de nieuwste Predators!

Wil je zelf ook weer op leren voetbalschoenen spelen? Check deze schoenen exclusief in de officiële ADIDAS shop of scoor de Predators in DEZE ONLINE WINKEL

Roze, zwarte en fel gele adidas Predators

Adidas heeft dus drie nieuwe colourways van de Predators uitgebracht. Hoewel de synthetische voetbalschoenen de laatste jaren een vogelvlucht genomen hebben, bestaat er onder de echte liefhebber nog vraag naar een echte leren voetbalschoen. Dit is de reden dat adidas de drie laatst gelanceerde Predators ook in een leren versie heeft uitgebracht. De zwarte verise van de nieuwe adidas 18.1 Predator voetbalschoenen bevat aan de zijkanten witte adidas strepen en is verder uitgerust met een rood onderstel, een rode achterkant en een rode Primknit collar. De fel gele versie bevat zwarte adidas stripes, een zwarte enkelsok en een rood onderstel en de roze versie van de nieuwste Predators zijn ook geheel roze en hebben hetzelfde design als de roze voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack. Dit geldt dus voor zowel de upper als de enkelsok, als het bovendeel van de nieuwste kicksen. Volgens verschillende bronnen lijkt het er overigens op dat de zwart/rode versie van de leren Predator voetbalschoenen de laatste leren versie van de voetbalschoenen betreft. Vanaf december 2018 brengt het merk een geheel nieuwe next-gen Predator voetbalschoen uit, samen met nieuwe Copa's, welke gemaakt zijn van kangoeroeleer. Wil je alle kenmerken van de leren adidas Predator voetbalschoenen in de drie nieuwe kleurstellingen weten? Hieronder zetten we kort de kenmerken van de voetbalschoenen op een rij.

Kenmerken leren adidas Predator voetbalschoenen - LEATHER PACK

Deze nieuwe Predators zijn gemaakt van een speciaal kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor het eerste balcontact altijd perfect is! Verder heeft de voetbalschoen dezelfde kenmerken als die we van de synthetische versie van de schoenen gewend zijn. De adidas Predators worden natuurlijk gekenmerkt door de enkelsok, die gemaakt is van een speciaal gebreid materiaal. Dit wordt door adidas Primeknit genoemd. Kenmerkend hieraan is dat de sok naadloos om je enkels en voeten valt, waardoor de voetbalschoen als het ware als een sok om je voeten valt. Hierdoor lijkt het net alsof je enkels en voeten één lichaamsdeel zijn, waardoor het eerste balgevoel ook nog eens optimaal is. Dit wordt door adidas ook wel de 360 graden fit genoemd. De sok heeft een speciale vorm, waar door adidas natuurlijk grondig onderzoek naar gedaan is. De sok volgt namelijk de vorm van de voeten en zorgt daarom voor de ultieme pasvorm. De Primeknit collar heeft een anatomische curve ter hoogte van de hiel en dit zorgt ervoor dat je voeten altijd perfect in de schoenen blijven zitten. Dit wordt het lockdown effect genoemd. Ter hoogte van de middenvoet heeft adidas de Forget Knit technologie aangebracht. Deze speciale technologie van adi biedt je een mediale en laterale stabiliteit. De leren editie van de voetbalschoen bevat bovendien veters. De reden hiervan is dat het de 18.1 versie van de voetbalschoenen betreft.

Aan de upper van de 18.1 Predators heeft het merk opnieuw de Controlskin technologie toegevoegd. Deze technologie komt terug in de geribbelde 3D textuur over de upper van de voetbalschoenen en dit zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. Een ongeëvenaarde zachtheid zorgt voor de beste balcontrole. De schoen bevat niet meer zoveel lagen als voorheen, waardoor je een nog schoner oppervlak hebt om de bal te raken en je voet nog dichter bij de bal zit.

Last but not least bespreken we de zool nog van de schoenen. Deze zool is super licht en betreft een Controlframe zool. Deze zool heeft als kenmerk dat je snel kan inspelen op veranderingen in het veld en dus nog beweeglijker kan zijn en dus altijd je tegenstander te snel af bent. Daarnaast biedt het een goede ondersteuning en stabiliteit! De noppen van de schoenen zijn ook op strategische plekken geplaatst en dit zorgt zowel voor een betere tractie als voor een betere rotatie, waardoor je altijd te snel je tegenstander af bent!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predators 18.1 uit het leather pack. Vorige week lanceerde adidas ook speciale Predators voor Manchester United middenvelder Paul Pogba.

Leren adidas Predator voetbalschoenen bestellen

De nieuwe leren adidas Predator voetbalschoenen met veters kan je in het roze, zwart en fel geel bestellen in de onderstaande webshops. We moeten wel benadrukken dat het een super gelimiteerde versie betreft en verwachten dat deze dus snel uitverkocht zijn. De top versie van deze schoenen heeft een prijs van € 200,-, maar goedkopere Predators bestel je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor zachte ondergronden als voor de normale natuurgras velden. In de onderstaande shops kan je de nieuwe adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. 

Bestel de nieuwe leren adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL