21 oktober 2016

Adidas lanceert in 2017 Ace17+ MasterControl Paul Pogba voetbalschoenen

Vanuit exclusieve bronnen hebben wij vernomen dat Adidas in 2017 wederom nieuwe Paul Pogba voetbalschoenen gaat lanceren. Het gaat om niet zomaar normale schoenen. Het gaat om een special edition van de Ace17+, beter bekend als de Paul Pogba MasterControl kicksen. Het heeft er alle schijn van dat Adidas deze voetbalschoenen al vroeg in 2017 zal lanceren en lijken de opvolger van de in 2016 gelanceerde zwart-gouden Paul Pogba schoenen. Nieuwsgierig naar nog meer exclusieve informatie over de MasterControl Pogba voetbalschoenen? Check dat hieronder!

Vermoedelijk worden de nieuwste Adidas Ace17+ MasterControl Paul Pogba voetbalschoenen zwart en goud. Of de voetbalschoenen in design nagenoeg gelijk worden aan de Ace16+ PureControl kunnen wij niet zeggen. Dergelijke details zijn nog niet bekend, maar zodra wij deze hebben melden wij dat natuurlijk direct!

Adidas -ace -17-mastercontrol -paul -pogba -voetbalschoenen

Technisch gezien zullen de Paul Pogba MasterControl voetbalschoenen niet heel veel gaan verschillen van de Ace17+ PureControl voetbalschoenen die in januari gelanceerd gaan worden. Dit betekent dat deze schoenen mogelijk bestaan uit een Primeknit bovenlaag en een veterloze constructie. Mogelijk zal de Adidas Boost technologie in de middenzool wel nieuw zijn aan deze voetbalschoenen.

Adidas -ace -17-mastercontrol -paul -pogba -voetbalschoenen -1

Paul Poga voetbalschoenen kopen?

Na lancering zullen deze voetbalschoenen uiteraard te koop zijn bij Adidas en gerenommeerde resellers als Unisportstore en Voetbalshop. De Adidas ACE 16+ PureControl Paul Pogba voetbalschoenen kan je vanaf voor ongeveer € 300,- in onderstaande shops. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!