Adidas heeft een ook een gouden limited edition voetbalschoen van de X16 PURECHAOS voetbalschoenen gelanceerd. Van deze nieuwe voetbalschoenen uit de Space Craft pack van het merk zijn er slechts 1000 wereldwijd geproduceerd. De voetbalschoenen uit de Space Craft pack van Adidas staan in het teken van ''het reflecteren van ruimtevaartuigen in de donkere ruimte''. En dat mag ook gezegd worden van de nieuwe Adidas X16 PURECHAOS schoenen. Met de gouden tinten zijn deze schoenen absoluut een opvallende verschijning. We bespreken hieronder het design van de schoenen en geven bovendien aan welke technologieën en materialen deze schoenen bevatten. Bovendien geven we aan waar je de Adidas X16 PURECHAOS schoenen exclusief kan kopen! Check hieronder alles over de nieuwste buitenaardse voetbalschoenen van Adidas, die normaliter gedragen worden door sterren als Suarez, Bale en Benzema!

Direct deze gouden voetbalschoenen van Adidas scoren? Check ze exclusief in deze SHOP of in deze STORE

Adidas -space -craft -pack -x -voetbalschoenen

Gouden Adidas X16 PURECHAOS SPACE CRAFT voetbalschoenen

De Adidas X16+ PURECHAOS voetbalschoenen zijn geheel goud met enkele zwarte accenten. De gouden kleur van de voetbalschoenen halen inspiratie uit de zogenaamde ''multi layer insulution'' van ruimtevaartuitgen. MLI is een isolatiemateriaal, dat bestaat uit verschillende lagen folie. De bovenkant van de nieuwe Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen uit de Space Craft collectie is geheel goud met aan de zijkanten het Adidas performance logo. De Adidas X16+ voetbalschoenen zijn gemaakt van een TechFit bovendeel. Uniek aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de voet, waardoor de schoenen een ideale pasvorm hebben. Hierdoor is het eerste balgevoel nog natuurlijker. Bovendien zorgt dit speciale materiaal ervoor dat je nog makkelijker dan voorheen in de schoen kan stappen. Daarnaast zijn de nieuwe gouden Adidas voetbalschoenen uitgerust met een kleine enkelsok. In de door Adidas genoemde Purecut Sock System

zijn de veters verborgen. Groot voordeel hiervan is dat je een nog betere touch hebt en bovendien een nog groter schietoppervlak. Een ander voordeel van dit systeem is dat je voeten nog steviger in de schoenen zitten, waardoor je nog meer comfort en ondersteuning hebt.

Het gouden bovenwerk van de nieuwe Adidas X16+ SPACE CRAFT voetbalschoenen uit de Space Craft pack is bovendien nog uitgerust met een extra dun laagje synthetisch materiaal, welke terug komt in het stipreliëf (welke wat weg hebben van de puntjes van een golfbal). In dit laagje is door Adidas de NSG technologie verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat de controle van de bal in alle weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt dit extra laagje ervoor dat de schoenen langer mee kunnen.

Adidas -space -craft -x -pure -chaos -voetbalschoenen -goud

De voorvoet van de nieuwe Space Craft schoenen is overigens uitgerust met kangoeroeleer. Kangoeroeleer heeft ook als kenmerk dat het materiaal zich vorm van je voet, voor een ultieme controle en eerste touch!  De gouden Adidas PURECHAOS schoenen bevatten ook een speciale hielkap. Deze hielkap zorgt ervoor dat je voeten vast in de schoenen blijven, zonder dat je bewegingsvrijheid verlies. Dit wordt ook wel het zogenaamde lock-down effect genoemd. Dit lock-down effect zorgt niet alleen voor ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat je onverwachtige bewegingen kan maken.

Adidas -space -craft -x -voetbalschoenen -pure -chaos

De zool van de schoenen bevat namelijk een super lichte SPRINTFRAME zool. Het materiaal van deze zool zagen we eerder bij de F50 collectie van Adidas terug komen, alleen is deze nu nog lichter. Het lichte gewicht en het flexibele materiaal van de onderzool zorgen ook nog eens voor een perfecte stabiliteit, wat goed van pas komt als spelers onverwachte bewegingen moeten maken of zich los moeten maken van een tegenstander

Ook de noppenconfiguratie van de nieuwe schoenen staat faciliteert spelers die willen aanvallen en chaos op het veld willen maken. Door de FG Chaos-noppenconfiguratie speel je met explosieve snelheid en grip op stevige ondergronden (droog natuurgras)

Gouden Adidas voetbalschoenen kopen

Limited edition voetbalschoenen zijn schaars en vooral deze schoenen. Wereldwijd zijn er slechts 1000 van geproduceerd. De gouden SPACE Craft voetbalschoenen zijn alleen in volwassenen maten te koop en scoor je voor een bedrag van € 300,-! Scoor deze schoenen exclusief in de shops hieronder. Wil je andere Adidas X schoenen scoren? Dat kan ook in deze shops en al vanaf € 50,-. Directe levering gegarandeerd!

 Koop deze nieuwe voetbalschoenen in de officiële Check ze exclusief in

de ADIDAS SHOP of in

deze STORE