15 september 2016

Adidas lanceert gouden ACE16+ PURE Control Space Craft voetbalschoenen

Adidas heeft weer nieuwe voetbalschoenen gelanceerd en wel in een opvallende kleur: goud. De nieuwe X16 PURECHAOS en ACE16+ PURE Control voetbalschoenen maken onderdeel uit van de nieuwe ''Space Craft'' pack. Deze nieuwe goud/zwarte votbalschoenen staan in het teken van een speciaal thema: ''het reflecteren van ruimtevaartuigen in de duisternis van de ruimte.'' En dit is natuurlijk ook te zien in de flitsende marketingbeelden van Adidas. In dit blog bespreken we de nieuwe ACE16 PURE Control voetbalschoenen van Adidas uit deze pack. Daarbij bespreken we zowel het design van de nieuwe schoenen van Adidas, als de unieke technieken die de schoenen bevatten. Deze nieuwe ''Space Craft'' voetbalschoenen heeft Adidas in een limited edition gelanceerd, welke te scoren is vanaf 15 september 2016. Van deze nieuwe schoenen zijn slechts 1000 items wereldwijd geproduceerd!

Nu al enthousiast over de nieuwe gouden ''Space Craft'' voetbalschoenen van Adidas, scoor ze exclusief hier of in deze STORE

Adidas -space -craft -pack -ace -pure -control -voetbalschoenen

Gouden Adidas ACE16+ Space Craft voetbalschoenen

De nieuwe Adidas ACE16+ Pure Control Space Craft voetbalschoenen zijn geheel goud met op de zijkanten drie diagonale strepen van Adidas, welke deels doorlopen over de onderkant van de zool. Het deel rondom deze strepen van Adidas zorgt voor stabiliteit van de middenvoet en hiel. Op deze hoogte bevindt zich ook het Techfit support systeem, welke vooral stabiliteit geeft als spelers weg willen draaien bij een tegenstander of andere onverwachte bewegingen. Door deze techniek blijft de voet op zijn plaats bij onverwachte bewegingen en deze techniek zorgt er ook voor dat de voeten en benen als het ware als een geheel aanvoelen.

De Adidas ACE16+ PURECONTROL voetbalschoenen zijn perfect voor de spelers, die een wedstrijd willen en moeten controleren. Om deze reden zijn de nieuwe schoenen ook uitgerust met verschillende andere technieken, waardoor deze voetbalschoenen perfect zijn om de wedstrijd te controleren. De bovenkant van deze gouden ACE16+ PURECONTROL Aircraft voetbalschoenen is gemaakt van een Primeknit bovenwerk. Dit geweven materiaal zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de voeten, waardoor je een nog natuurlijker balgevoel hebt, al bij de eerste aanname. De speciale Primeknit zones aan de bovenkant van de schoenen, maakt het dat de schoenen flexibel zijn en met je voeten mee bewegen. Dit wordt ook nog eens versterkt doordat de de nieuwe ACE16+ schoenen geen veters bevatten.

Adidas -ace -space -craft -schoenen -goud -zwart

Het gouden bovenwerk van de nieuwe Adidas ACE16+ voetbalschoenen uit de Space Craft pack is bovendien nog uitgerust met een extra dun laagje synthetisch materiaal, welke terug komt in het stipreliëf (welke wat weg hebben van de puntjes van een golfbal). In dit laagje is door Adidas de NSG technologie verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat de controle van de bal in alle weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt dit extra laagje ervoor dat de schoenen langer mee kunnen. De voorvoet van de nieuwe Space Craft schoenen is overigens uitgerust met kangoeroeleer.

Kenmerkend aan de schoen is, zoals we net al een beetje aangaven, de PURECUT veterloze sokvoorvoet. Het bovendeel van de schoenen bevat een kleine zwarte enkelsok, welke dezelfde feeling heeft als een sok en niet alleen voor stabiliteit zorgt, maar ook voor een perfecte pasvorm. Tot zover de kenmerken van de materialen en technieken aan de onderkant van de ACE16+ PURECONTROL Space Craft voetbalschoenen. Ook de onderkant van de schoenen faciliteren de controlerende spelers.

Adidas -space -craft -voetbalschoenen -ace

De zool van de schoenen bevat namelijk een super lichte SPRINTFRAME zool. Het materiaal van deze zool zagen we eerder bij de F50 collectie van Adidas terug komen, alleen is deze nu nog lichter. Het lichte gewicht en het flexibele materiaal van de onderzool zorgen ook nog eens voor een perfecte stabiliteit, wat goed van pas komt als spelers onverwachte bewegingen moeten maken of zich los moeten maken van een tegenstander. Een laatste kenmerk van de ACE16+ PureControl is de noppenconfiguratie. De schoenen bevatten aan de onderkant elf ronde noppen. Deze TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabiliteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden.

Gouden Adidas ACE16 voetbalschoenen kopen

Wil je deze nieuwe Adidas Space Craft schoenen kopen? Dan moet je er snel bij zijn. Er zijn slechts 1000 items wereldwijd van deze schoenen geproduceerd. Je moet ook nog een bereid zijn flink wat euro's neer te leggen. Deze schoenen hebben namelijk een prijs van € 300,-! Andere versies van de ACE voetbalschoenen van Adidas scoor je voor kinderen en volwassenen wel vanaf € 50,-, dus wees niet getreurd! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen