24 januari 2018

adidas lanceert wit rode adidas X17 Cold Blooded voetbalschoenen

Het nieuwste voetbalshoenenpack van adidas is vandaag officieel bekend gemaakt en heet het Cold Blooded pack. De X 17 voetbalschoenen kunnen niet achterblijven zijn weer prachtig! Dit pack waarin de standaard kleuren vaak terugkomen heeft veel aandacht gekregen van de ontwerpers van adidas. De nieuwste adidas X 17 Cold Blooded voetbalschoenen die gemaakt zijn voor spelers die chaos willen creëren en verdedigers gek maken worden vanaf nu gedragen door Suárez, Marcelo, Karim Benzema, Gareth Bale en nog veel meer andere sterspelers. Meer weten over deze nieuwe schoenen en dit nieuwe pack? Check het hieronder. Speciaal voor de koelbloedige spelers van tegenwoordig....

Kan jij niet wachten om op dezelfde schoenen te spelen als jouw held? Haal ze dan snel in deze officiële winkel of in deze shop!

Design adidas X 17 Cold Blooded voetbalschoenen

De adidas X17 PURESPEED voetbalschoenen, die gemaakt zijn voor aanvallende spelers die chaos willen creëren, hebben een fantastische uitstraling gekregen. Het eerste wat je opvalt als je naar de schoenen kijkt is natuurlijk de witte kleur. Deze opvallende kleur, wat gebruikt is voor het grootste gedeelte van de schoen, laat jou opvallen op het veld! Op deze witte voet van de schoen zijn zwarte stippen geplaatst die steeds opvallender worden naarmate ze dichterbij de voorkant van de schoen komen. Hierdoor heeft de schoen een gaaf opvallend effect gekregen. Bovenop de schoen zit de adidas X sok. Deze kenmerkende TECHFIT sok heeft de vorm van een kommetje en is zwart gemaakt met witte stippen. Deze combinatie van een zwarte sok met witte stippen en een witte voet met zwarte stippen zorgt voor een speciale uitstraling in het veld! Het adidas logo wat op de buitenkant van de schoen staat heeft een opvallende rode kleur gekregen. Dit rode logo op de witte voet zorgt voor een geweldig effect aan de schoen! Onderaan de schoen zit een speciale zool die gemaakt is van een witte achterkant die overloopt in een zwarte voorkant. Hier komen de steeds donker wordende zwarte stippen goed terug voor een geweldige uitstraling!

Kenmerken adidas X 17 Cold Blooded voetbalschoenen

Omdat spelers als Suárez, Marcelo, Karim Benzema en Gareth Bale zo goed mogelijk moeten spelen heeft adidas een aantal speciale technieken toegevoegd aan de schoen. Als eerste zorgt het techfit®-bovenwerk voor een goede stabiliteit in de schoen. Dit bovenwerk zorgt er dan ook voor dat je de schoen niet hoeft in te lopen. Hij valt namelijk naadloos om je voeten. Ten tweede is de Non Stop Grip technologie toegepast in de schoen waardoor jij altijd grip houdt op de bal, ook als het weer veranderd! Zowel in zonnige als in natte weersomstandigheden heb je dus een perfecte balcontrole. Doordat de nieuwste X 17 Cold Blooded voetbalschoen geen veters hebben kun jij op hoge snelheden de bal onder controle houden. Ook zorgt dit ervoor dat er geen veters tussen je voet en de bal zit als je wilt schieten! Het schiet oppervlak is daarmee veel schoner, waardoor je veel preciezer de bal kan raken. Dit heet het PURECUT-voorvoet systeem. Om de voet nog beter te stabiliseren heeft de voetbalschoen een halfhoge enkelsok gekregen en een X-hielvoering die je klemvast zet in de schoen tijdens jouw explosieve acties. Onder aan de schoen zit de extreem lichte Sprintframe loopzool die ervoor zorgt dat jij explosief kan afzetten en draaien!

Uniek aan de adidas X voetbalschoenen is ook de speciale hielconstructie aan de achterkant van de schoenen. Deze constructie zorgt ervoor dat de schoenen nog vaster rondom je voet zit en je de volledige controle hebt. Bovendien kan je door deze constructie nog sneller van richting veranderen, waardoor je nog sneller je tegenstander af kan zijn en super wendbaar bent. Dit deel aan de achterkant van de schoenen wordt door adidas de Midcut technologie genoemd. 

De laatste techniek die is toegevoegd in de schoen is de ‘outsole sprintframe’ die voor een hoge explosiviteit zorgt. Deze sprintframe zool is geïnspireerd door de zool van de vroegere adidas F50 schoenen. Kenmerkend aan deze zool is dat je voeten nog dichter bij de grond zitten, zodat je een optimaal contact hebt met het veld en de bal. Dit zorgt voor een perfecte grip. Een ander kenmerken van de zool is dat deze van een super flexibel materiaal is gemaakt, wat zorgt voor een perfecte ondersteuning. Dit is belangrijk als je snel van richting wilt veranderen en onverwachte bewegingen wilt maken.

Check ook de fel rode adidas Nemeziz voetbalschoenen uit de Cold Blooded pack! 

Adidas X 17 Cold Blooded voetbalschoenen kopen

De nieuwste adidas X Cold Blooded voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Als jij graag op dezelfde schoenen wilt spelen als jouw helden, haal ze dan snel in de onderstaande winkels. De schoenen uit het top segment zijn echter niet goedkoop Je betaalt ongeveer €300,- voor het paar. Goedkopere adidas X17 PureSPEED voetbalschoenen bestel je echter al vanaf een prijs van € 75,-. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je adidas X17 schoenen in de officiële shop

of in deze winkel.

Gerelateerd nieuws