adidas lanceert fel groene TurboCharge X PureChaos voetbalschoenen

Vorige week gaven we al een eerste kijkje in de nieuwe TURBOCHARGE lijn van adidas. Toen werden de adidas ACE TURBOCHARGE voetbalschoenen gelanceerd. Vandaag is het de beurt aan de andere silo van het Duitse sportmerk. De nieuwe adidas X voetbalschoenen, de schoenen voor creatieve spelers die chaos willen creëren, zijn ook door het merk gereleased. Dit zijn de schoenen die normaliter door sterren als Robben, Suarez, Bale, Benzema en bijvoorbeeld Ziyech worden gedragen. Alle schoenen uit dit pack zullen echter niet op de velden te zien zijn. Wil je je tegenstanders gek maken? Dan kan dat zeker met deze opvallend gekleurde adidas X schoenen. Check hieronder in ieder geval alle details van de nieuwe TURBOCHARGE X voetbalschoenen.

Direct enthousiast over deze fel groene schoenen van adidas? Scoor deze per direct in deze shop 

of deze online STORE. Dat kan al vanaf € 39,95! Directe levering gegarandeerd. 

Design fel groene adidas X Turbocharge voetbalschoenen

De nieuwe X voetbalschoenen van adi hebben dezelfde kleur als de adidas ACE Turbocharge voetbalschoenen. Deze zijn namelijk fel groen (solar green). De neus van de schoenen is donker groen en op het midden van de schoenen loopt deze kleur middels een spray painted effect over in het fel groen. Ook de techfit collar of, beter gezegd, de enkelsok van de nieuwe adidas X Turbocharge kicksen is groen en bevat natuurlijk het design met ruiten. Het adidas performance logo op de zijkanten van de schoenen is zwart en het onderstel van de nieuwe schoenen is ook groen met ronde noppen! Op de andere zijkanten van de schoenen staan overigens het X trademark teken in het groen, evenals ''TECHFIT'' en ''NSG. Daarover hieronder meer. Hieronder vertellen we namelijk waarom deze schoenen perfect zijn voor spelers die voor chaos op het veld willen zorgen!

Features adidas X camouflage voetbalschoenen

De nieuwe adidas X TurboCharge voetbalschoenen zijn uiteraard weer voorzien van verschillende technologieën, welke het mogelijk maakt verdedigers weer het bos in te sturen. De schoenen zijn onder andere uitgerust met het PURECUT-soksysteem, techfit®-compressiebovenwerk, NON STOP GRIP, SPRINTFRAME-loopzool en PURECHAOS-hielvoering. Check de uitleg over deze technologieën hieronder!

Allereerst bevatten de adidas X Turbocharge voetbalschoenen geen veters.  Deze veters zijn namelijk aan de binnenkant verwerkt. Het brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De verhoogde sok van dit systeem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Dit leidt tot meer snelheid. TechFit komt in een compressie bovenlaag terug. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voet. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van deze camouflage  voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle, dus zowel tijdens regenachtige dagen als wanneer er geen neerslag is. Deze 3D structuur komt optisch terug door het zogenaamde design van dunne puntjes, welke op de puntjes van een golfbal lijken. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest!

En dan nog naar de zool of het onderstel van de TURBO schoenen. Ook de onderkant van de nieuwe X voetbalschoenen van adidas zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om tegenstanders gek te maken. De onderzool betreft de zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van deze schoenen is ook uniek. Dit betreft de zogenaamde CHAOS noppenconfiguratie. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander, terwijl de langwerpige noppen zorgen voor stabiliteit!

Fel groene adidas X16 CAMOUFLAGE voetbalschoenen kopen

 

Wil je per direct op deze fel groene voetbalschoenen schitteren? Dat kan direct. Voor zowel kinderen en volwassenen zijn deze namelijk direct te koop. De duurste schoenen hebben dan wel een prijs van € 300,-. De goedkoopste schoen uit de X range zijn de schoenen voor kinderen! Deze koop je al vanaf € 39,95! Voor volwassenen scoor je deze voetbalschoenen al vanaf € 79,95. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd! 

Scoor de fel groene adidas TurboCharge X schoenen in deze SHOP!

of deze online STORE