24 september 2019

adidas lanceert F50 voetbalschoenen van 2006 opnieuw

De adidas F50 voetbalschoenen zijn voor even terug. Het Duitse sportmerk heeft vandaag namelijk de adidas X506+ Tunit voetbalschoenen uitgebracht. De nieuwe F50 voetbalschoenen zijn een moderne interpretatie van de F50's die tijdens het WK van 2006 gedragen worden en bevatten de nieuwste technologieën. Deze nieuwe technologieën zijn afgeleid van de adidas X voetbalschoenen. De upper van de nieuwe X506+ Tunit voetbalschoenen is het silhouet van de F50's en verder bevatten de schoenen alle kenmerken van de adidas X voetbalschoenen. Dit betreft een limited editie van adi en wordt dus niet gedragen door verschillende sterspelers op het veld. Adi bestaat dit jaar namelijk 80 jaar en lanceert om die reden dit jaar verschillende special editions!

Nu al enthousiast over deze gave voetbalschoenen van adi? Check het exclusief in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

De adidas X506+ Tunit voetbalschoenen: een remake van de F50's van 2006!

De adidas F50's van het WK van 2006 hebben een verhaal. Destijds waren deze schoenen revolutionair, omdat het de eerste verwisselbare schoen was. Deze schoenen hadden namelijk een zogenaamd Tunit systeem. Dit systeem hield in dat de zool, de upper en de noppen verander konden worden. Zo kon je destijds bijvoorbeeld zelf bepalen op welke noppen je speelde en met welke kleur voetbalschoenen. Één van de sterren die tijdens het WK van 2006 deze schoenen droeg was Duitsland aanvaller Lukas Podolski. Qua looks hebben de nieuwe adidas X F50 Tunit voetbalschoenen vrijwel hetzelfde design als de voetbalschoenen van 2006. De upper van de voetbalschoenen is blauw met een design van witte en gele golven over de voetbalschoenen. De golven zijn weer verdeeld in dunne strepen. Verder zijn de nieuwe adidas X506 + Tuni voetbalschoenen uitgerust met een tong over de veters, voor een groter schietoppervlak. Deze tong is gemaakt van velcro. We gaven het net al aan. De voetbalschoenen hebben zelfs hetzelfde silhouet als de schoenen van 2006. Dit houdt in dat de adidas F50 een wat lomper design heeft dan de voetbalschoenen van tegenwoordig. De upper van de schoenen is gemaakt van een syntetisch materiaal, dat super licht is. De schoen weegt slechts 99 gram!

De nieuwe adidas F50 voetbalschoenen hebben een andere zoolplaat. Dit betreft dezelfde zoolplaat als de adidas X19+ voetbalschoenen. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. Evenals de adidas X voetbalschoenen hebben deze voetbalschoenen een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de limited edition adidas X506+ voetbalschoenen. Het leek er heel even op dat Real Madrid speler Karim Benzema op deze voetbalschoenen zou gaan spelen, maar dat bleek uiteindelijk niet waar te zijn.

adidas F50 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X F50 voetbalschoenen zijn door adi maar in een beperkte oplage uitgebracht. De schoenen zijn beschikbaar in de maten 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 en hebben een prijs van € 220,-. In de onderstaande winkels kun je deze voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in DEZE SHOP 

of de officiële webshop van adidas