9 april 2019

adidas lanceert drie Predator Celebration sneakers met sprankelende print

De adidas Predator voetbalschoenen bestaan dit jaar 25 jaar. Adidas viert de verjaardag van de meest legendarische voetbalschoenen uit haar assortiment uitgebreid. Vorige maand lanceerde het Duitse sportmerk al een remake van de Predators die Beckham en Zidane droegen. Vandaag gaat men een stapje verder met de lancering van drie nieuwe sneakers/trainers, als onderdeel van het ''Celebration pack.'' Toen de Predator voetbalschoenen door adidas voor het eerst in 1994 werden gelanceerd, werden de schoenen nog gezien als het zwarte schaap onder de voetbalschoenen. Bij de lancering gaf adidas al aan dat de Predator een revolutionaire schoen zou worden. Dit werd niet op prijs gesteld. Na 25 jaar is het ongeveer de meest iconische schoen die er bestaat. Dat mag gevierd worden. De nieuwe adidas Predator sneakers zijn (hoe kan het ook anders) uitgerust met gouden details! YES!

Wil je direct deze limited edition sneaker kopen? Check het exclusief in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële ADIDAS shop!

Adidas Predator ''25 years'' Celebration pack sneakers

De drie Predator 19+ sneakers, hebben de basiskleuren van de Predator en zijn beschikbaar in het zwart, wit en grijs. De zijkanten van deze sneakers bevatten een sprankelende, gouden of kleurige print. Een uitzondering hierop vormen de drie adidas strepen aan de zijkanten van de sneakers. Deze hebben namelijk dezelfde kleur als de schoen. De zwart/gouden sneaker is uitgerust met een rode binnenkant, de grijze heeft een lichtblauwe binnenkant en de witte sneaker een fel gele. Uiteraard bevatten de nieuwe Predator sneakers de bekende enkelsok, door adidas de Primeknit collar genoemd. Het is overigens voor de eerste keer dat adidas de Predator 19 in een lifetstyle versie lanceert. Uiteraard kunnen de schoenen gebruikt worden om mee te sporten, maar eigenlijk is het een schoen om de blits mee te maken op straat! Wil je de technische kenmerken van de schoen weten? Check het hieronder!

Kenmerken adidas Predator sneakers

De adidas Predator sneakers staan natuurlijk bekend om de gebreide upper van de schoenen. Dit wordt door adidas het Primeknit materiaal genoemd en zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voeten. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het de vorm van je voeten aan neemt en je niet met je voeten gaat schuiven in de schoenen. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Hier draagt ook de hielkap van de schoenen aan bij. Deze zorgt namelijk voor het lockdown gevoel. De hielkap volgt namelijk de vorm van de hielen. De sneaker is ook uitgerust met een enkelsok van adidas. Deze sok voelt aan als een tweede huid en valt dus ook perfect om je enkels. Als je deze sneaker aan hebt, lijkt het alsof je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. De zool van de schoenen betreft een rubberen zool, waarin adidas een speciale technologie heeft verwerkt. Deze technologie wordt door adidas de Boost technologie genoemd. Deze technologie zorgt voor de perfecte demping. Hoe meer energie je in de schoen ''gooit'', hoe meer je terug krijgt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze super vette sneakers van adidas. Vorige week lanceerde het Duitse sportmerk ook al nieuwe adidas Predator voetbalschoenen als onderdeel van het Virtuso pack! 

adidas Predator Celebration pack sneakers kopen

De nieuwe Predator sneakers zijn door adidas maar in een beperkte oplage geproduceerd en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen. Deze super zieke sneakers zijn beschikbaar vanaf maat 39 tot 48 en hebben een prijs van € 179,95. In de onderstaande winkels vind je natuurlijk ook goedkopere adidas Predators! Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL 

of de officiële ADIDAS shop!