28 maart 2018

adidas lanceert deadly strike Predator 18+

Vandaag is door het Duitse sportmerk adidas weer een nieuw voetbalschoenen pack gelanceerd. Het adidas Deadly Strike Pack is vandaag uitgebracht. Het pack bevat de Predator, X, Nemeziz, Copa en een speciale Messi Nemeziz. In deze blog gaan we het hebben over de adidas Predator. Deze schoen is bij veel voetballiefhebbers bekend. De Predator maakt onderdeel uit van één van de beste voetbalschoenenlijnen ooit uitgebracht. De eerste schoen uit deze lijn dateert al uit 1994! Deze schoen zorgde toen al voor een sensatie in de voetbalschoenenwereld. De schoen gaat met zijn tijd mee en er zijn enorm veel nieuwe technologieën aan de schoen toegevoegd. Die worden in deze blog besproken. De Predator is echt een schoen voor de creatieve voetballer dat is ook wel te zien aan het feit dat Paul Pogba, Deli Alli en Mesut Ozil de schoen ook dragen tijdens de wedstrijden. Benieuwd naar de details van de adidas Predator Deadly Strike voetbalschoen? Check ze hieronder!

Ben je nu al helemaal weg van de  adidas Predator 18+ Deadly Strike voetbalschoenen? Bestel hem in de adidas webshop of in DEZE WINKEL

Design adidas Predator Deadly Strike

Het design van de nieuwe adidas Predator heeft weer kleur. Waar de vorige Predator van het Nitecrawler pack nog in een zwart jasje werd gestoken, is deze Deadly Strike Predator opvallend blauw. De schoen is donkerblauw terwijl de zool juist lichtblauw van kleur is. Dit zorgt voor een mooi contrast. Op de rechterzijkant van de schoen zijn de bekende adidas strepen te vinden. Deze strepen zijn wit. Over de schoen loopt een erg flitsend all-over grafisch design dit zorgt ervoor dat de schoen er erg snel uitziet. Opvallend detail van de adidas Deadly Strike Predator, geen veters. De nieuwe schoenen van adidas zijn uitgerust zonder veters. De noppen van de schoen zijn doorzichtig blauw. Ook zijn er natuurlijk weer vele nieuwe technologieën toegevoegd aan de schoen. Check ze hieronder!

Kenmerken adidas Predator Deadly Strike

Een goede voetbalschoen moet aan vele eisen voldoen. Een schoen moet licht zijn, flexibel, comfortabel zitten, comfort geven en je moet een goede balcontrole hebben. Het Primeknit bovenwerk zorgt dat de adidas predator aan al deze eisen voldoet. Ook zorgt deze technologie ervoor dat het bovenwerk van de schoen zich vormt naar jouw voet. Dit zorgt voor een erg goede fit en verbeterd het comfort. Hierdoor kan je tijdens wedstrijden beter presteren. Wat veel voetballers ook fijn vinden is dat je voetbalschoen op een snelle en fijne manier aangaat. Wanneer jij je schoen snel aankrijgt kan je de energie die je hier niet voor hoeft te gebruiken bewaren voor in de wedstrijd. Het Stretchy sockfit-boord zorgt ervoor dat je schoen op een gemakkelijke manier aan gaat. Bij voetbal draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal op je controle. Jij wilt de sterspeler van je team zijn en met een geniale dribbel de wedstrijd beslissen. Om een perfecte balcontrole te hebben wordt er bij de adidas predator gebruik gemaakt van het Controlskin system. Deze technologie zorgt er als het ware voor dat de bal aan je voet blijft plakken. Met deze controle kun je je tegenstanders voorbij dribbelen alsof er geen tegenstand is. Je prestaties gaan hierbij vooruit en jij wordt de leider op het veld. Ook maakt adidas gebruik van het PURECUT systeem. Dit is de technologie dat er geen veters in de schoen zitten. Het is een groot voordeel dat de schoen niet is uitgerust met veters. Hierdoor is het schietoppervlak namelijk groter en kun je nog preciezer uithalen. Bij de adidas Predator 18+ wordt ook gebruik gemaakt van de Forged Knit-middenvoetdesign. Door deze technologie zitten er speciale steunplekken in de schoen. Deze steunplekken zorgen voor laterale en mediale stabiliteit. Om je voet helemaal vast te zetten in de schoen bevat de hiel een extra deel. Dit zorgt voor een perfecte lockdown. Ondanks dat je voet volledig vast zit verliest je voet geen enkele bewegingsvrijheid. Hierdoor is de fit tussen jou en je voet optimaal.

De onderkant van de schoen heeft een speciale Controlframe zool. Met deze zool ben je extra bewegelijk dit is niet alleen fijn voor jezelf maar ook een nachtmerrie voor je tegenstanders. Je bent zoveel beweeglijker en behendiger dan je tegenstanders dat je ze altijd een stap voor bent. In combinatie et het Boost systeem ben jij de leider op het veld. Jij geeft passes die de rest simpelweg niet kan geven.

De nieuwe adidas Predator Deadly Strike voetbalschoenen zijn gemaakt voor spelers die dominant willen zijn op het veld. Jij hebt de regie in handen en jij bent de baas. Jij zet de lijnen uit op het veld. Ben jij zo’n dominante speler op het veld? Dan is deze voetbalschoen echt iets voor jou!

Adidas Predator Deadly Strike 18+ voetbalschoenen kopen

De adidas Predator voetbalschoen is vanaf nu te koop. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is deze schoen op de markt gebracht. Met de Predator met de nieuwste technologieën erin word jij de baas in het veld. Wil jij de nieuwe held van jouw team worden? Koop de je adidas Predator in de onderstaande shops. De prijs van de schoen ligt rond de € 300,- Dan heeft u wel een echte topschoen met alle nieuwe snufjes. Vind je dit toch te duur en heb je liever een goedkopere voetbalschoen? Dan is het mogelijk om een goedkopere variant van de Predator Deadly Strike te kopen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel uw adidas Predator Deadly Strike in de officiële shop

Of bestel de schoen in deze winkel