24 januari 2018

adidas lanceert de nieuwste Predator 18 plus Cold Blooded voetbalschoenen

Dodelijk en ijskoud…… dat stralen de nieuwste adidas Predator 18+ Cold Blooded voetbalschoenen uit. Het nieuwe paar kicksen is vandaag uitgekomen en de ontwerpers van adidas hebben opnieuw niet stil gezeten! De nieuwe voetbalschoenen die gemaakt zijn voor de dominante en heersende spelverdelers ziet er gruwelijk uit! De schoenen die hun naam hoog te houden hebben zijn gemaakt met een speciaal design. Lees hieronder alles over de dodelijke Predator voetbalschoenen. Speciaal ontworpen voor de koelbloedige voetballers van tegenwoordig! Op deze schoenen gaan sterren als Özil en Pogba vanaf nu spelen.

Ben jij een dominante speler met een geweldige pass? Of vind jij het design van deze Cold Blooded voetbalschoenen zo gaaf? Haal dan jouw eigen adidas Predator 18+ Cold Blooded voetbalschoenen in deze winkel of deze SHOP

Design adidas Predator 18+ Cold Blooded voetbalschoenen

De adidas Predator voetbalschoen is misschien wel de beste voetbalschoenenlijn ooit gemaakt! De lijn die in 1994 werd uitgebracht zorgde voor een sensatie in de voetbalschoenenwereld. Met dit in het achterhoofd zijn de ontwerpers van adidas bij dit nieuwe Cold Blooded pack opnieuw te werk gegaan en met groot succes!

De nieuwe Predator voetbalschoenen hebben namelijk een prachtig design gekregen. De bovenkant van de schoen, de sok, is gemaakt in een fel rode kleur. Deze fel rode kleur in combinatie met het wit wat gebruikt is voor het overige deel van de schoen geeft een opvallend design! De 3 bekende adidas strepen die op de zijkant van de schoen zijn zwart gemaakt, waardoor je een opvallende rood, wit en zwarte voetbalschoen krijgt! Vervolgens komt de onderkant van de schoen. De zool van de nieuwst Predator voetbalschoenen is gemaakt in een rood, zwarte kleurencombinatie waardoor het rood in de schoen goed terugkomt.  Verder is er nog een klein detail dat opvalt en dat is het woord CONTROLSKIN wat op de binnenkant van de schoen staat bij de rand van de sok. Daarover straks meer!

Kenmerken adidas Predator 18+ Cold Blooded voetbalschoenen

De adidas Predator voetbalschoenen die gemaakt zijn voor de dominante speler die het speel wilt heersen zitten vol van nieuwe technologieën om jouw het beste te laten spelen.

Het Primeknit bovenwerk zorgt ervoor dat de schoen niet alleen ultra licht is, maar ook erg comfortabel zit, flexibel en een hoog comfort geeft. Het bovenwerk van de schoenen vormt zich perfect naar de vorm van de voeten en naar je bewegingen. . Het stretchy Sockfit-boord zorgt ervoor dat de schoen gemakkelijk aangaat en creëert een hoog comfort tijdens de wedstrijden! De bovenkant van de schoen heeft ook het Controlskin systeem wat ervoor zorgt dat de bal aan je voeten blijft plakken waardoor je prestaties omhoog zullen gaan! Zowel in natte als droge weersomstandigheden heb je dus de perfecte balcontrole. Wat verder opvalt aan de schoenen is dat deze geen veters bevatten. Dit wordt door adidas het PURECUT systeem genoemd. Hierdoor het is het schiet oppervlak nog schoner, waardoor je nog perfecter kan passen en schieten. 

Als je denkt dat de schoen niet meer technologieën kan bevatten heb je het goed fout. Het geïntegreerde Forged Knit-middenvoetdesign heeft speciaal gemaakte steunplekken die zorgen voor laterale en mediale stabiliteit. Daarnaast bevat de hiel een extra deel, welke zorgt voor de perfecte lockdown, waar je voeten vast in de schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Dit zorgt dus voor een ongekende fit met jouw voet waardoor de schoen als gegoten zit. 

De onderkant van de schoenen bevatten een zogenaamde Controlframe zool. Deze zool stelt je in staat nog beweeglijker en behendiger te zijn, zodat je je nog sneller kan losmaken van je tegenstander en deze te snel af kan zijn. Dit in combinatie met het Boost systeem wat zorgt voor de juiste krachten die vrij komen zullen ervoor zorgen dat je passes kunt versturen als geen ander! Deze technologie is gebaseerd op het principe dat de energie die je in de schoen ''gooit'' als het ware terug krijgt. Deze technologie komt tot uiting in speciale capsules, die energie opnemen en bij iedere stap die je zet deze energie terug geven. Hierdoor heb je de perfecte demping! 

Tot zover alle details over deze koelbloedige voetbalschoenen waarop vanaf nu spelers als Pogba, Mkhitaryan en Özil gaan spelen. Als onderdeel van dit nieuwe pack lanceerde adidas ook nieuwe adidas X Cold Blooded voetbalschoenen en adidas Cold Blooded Nemeziz voetbalschoenen. 

Adidas Predator 18+ Cold Blooded voetbalschoenen kopen

Na het lezen van alle speciale specificaties van de schoen en bovendien het spetterende design moet je de schoen wel willen kopen! Het enige nadeel is dat je wel even diep moet graven in de portemonnee. Het paar kicksen heeft namelijk een prijs van rond de €330,-. Ben je echter op zoek naar goedkopere adidas PREDATOR voetbalschoenen? Deze vind je natuurlijk ook in de onderstaande shops! 

De nieuwe adidas COLD BLOODED Predator 18+  voetbalschoenen zijn vanaf nu beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten en kun je ze kopen

in deze officiële shop 

of deze SHOP