2 maart 2018

adidas lanceert de zwarte Predator 18 Nitecrawler voetbalschoenen

Deze week heeft het Duitse sportmerk adidas weer een nieuw voetbalschoenenpack uitgebracht. Het gaat om het adidas Nitecrawler pack. Het pack bevat de New Predator, X, Nemeziz en de Copa. Deze schoenen zijn in het Nitecrawler pack in een zwart jasje gestoken. Door het zwarte ontwerp krijgen deze populaire schoenen van adidas een klassiek karakter. Tot het jaar 1996 speelde iedereen op echte zwarte voetbalschoenen. Grote voetballers zoals Johan Cruijff, George Best en Diego Maradonna schitterden in hun tijd al met zwarte voetbalschoenen. Natuurlijk zijn de technologieën in de schoen in de loop der jaren sterk verbeterd. In dit nieuwe adidas Nitecrawler pack zijn deze nieuwe technologieën samengevoegd met de zwarte kleur. Dit brengt de zwarte voetbalschoen weer terug op het voetbalveld. In deze blog komt de adidas New Predator aan bod. De bekende adidas predator schoen wordt gedragen door verschillende topspelers zoals Jordi Alba, Manuel Neuer en Mats Hummels. Deze New Predator Nitecrawleris een limited edition en is niet te zien op de Europese velden. Ben je nieuwsgierig naar wat er precies gedaan is met de adidas New Predator uit het adidas Nitecrawler pack? Check de details hieronder!

Ben jij nu al helemaal weg van de adidas New Predator 18 Nitecrawler? Bestel dan hier de geweldige voetbalschoen of in DEZE WINKEL

adidas New Predator 18

De adidas New Predator maakt onderdeel uit van één van de beste voetbalschoenenlijn ooit uitgebracht. De eerste schoen uit deze lijn dateert al uit 1994 en zorgde voor een sensatie in de voetbalschoenenwereld.

Deze New Predator heeft een geweldig klassiek design gekregen. De schoen is bijna compleet zwart van kleur. Enkel zijn er een paar grijze tinten toegevoegd die zorgen voor een erg mooie zwart/grijze combinatie. Het gaat hierbij om de bekende adidas strepen op de zijkant van de schoen. Ook de zool van de schoen is grijs, terwijl de noppen doorzichtig zijn. Ondanks deze klassieke kleuren combinatie zijn er natuurlijk wel vernieuwende technologieën aan de schoen aangebracht.

Kenmerken adidas New Predator 18

Het is erg fijn wanneer de voetbalschoen ultra licht is, maar alleen licht is niet genoeg de schoen moet ook comfortabel zitten, flexibel zijn en een hoog comfort geven. Het Primeknit bovenwerk zorgt voor deze aspecten. Ook zorgt deze technologie ervoor dat het bovenwerk van de schoen zich volledig vormt naar jouw voeten en naar je bewegingen. Tijdens de wedstrijden is het fijn dat je een hoog comfort hebt, maar het is ook belangrijk dat de schoen op een gemakkelijke manier aangaat. Hier zorgt het stretchy Sockfit-boord voor. Ook heeft adidas voor de bovenkant van de schoen gebruik gemaakt van het Controlskin system. Dit zorgt ervoor dat de bal aan je voeten blijft plakken. Door de extra controle die je hebt, zowel bij droog weer als in de regen, gaan je prestaties zeker vooruit! Wat misschien wel het opvallendste is aan deze voetbalschoen, is dat de schoen geen veters bevat. Dit wordt door adidas ook wel het PURECUT systeem genoemd. De reden dat de veters van de voetbalschoen verdwenen zijn is dat je nog preciezer kan schieten en passen.

Dit is nog niet alles ook bevat de schoen Forged Knit-middenvoetdesign. Deze technologie zorgt voor speciale steunplekken die zorgen voor laterale en mediale stabiliteit. Ook bevat de hiel een extra deel. Dit deel zorgt voor een perfecte lockdown. Je voeten zitten vast maar je verliest geen enkele bewegingsvrijheid. Dit zorgt voor een perfecte fit tussen jouw voetbalschoen en je voet. De onderkant van de schoen bevat een speciale Controlframe zool. Deze zool ondersteunt je bij het losmaken van je tegenstander. Dit komt doordat je met deze zool nog beweeglijker en behendiger bent. In combinatie met het Boost systeem zorgen deze futures ervoor dat jij de nieuwe Xavi van het team wordt en passes verstuurd als geen ander!

De adidas New Predator voetbalschoenen zijn gemaakt voor dominante spelers. Voetballers die heersen op het veld en de regie in handen willen hebben. Ben jij zo’n speler? Dan is deze voetbalschoen echt iets voor jou!

Adidas New Predator 18 voetbalschoenen kopen

De adidas New Predator voetbalschoen is vanaf nu te koop. Deze schoen is zowel te koop voor kinderen als voor volwassenen. Natuurlijk wil jij een klassieke voetbalschoen met de nieuwste technologieën, waardoor jij de held van je team wordt. Het nadeel van de adidas New Predator voetbalschoen is dat prijs rond de € 300, - ligt. Voor deze prijs heb je natuurlijk wel een top voetbalschoen. Is deze prijs u toch iets te gortig? Dan is het ook mogelijk om een goedkopere variant van de adidas New Predator te bestellen. De voetbalschoen bestellen kan in onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel uw adidas New Predator in de officiële shop

Of bestel de adidas New Predator in deze winkel