24 januari 2018

adidas lanceert fel rode Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen!

Het jaar 2018 is maar net van start en adidas heeft vandaag het eerste grote voetbalschoenenpack uitgebracht! Het Cold Blooded pack is natuurlijk niet compleet zonder een coole Nemeziz voetbalschoen. Deze Nemeziz voetbalschoen die gemaakt is voor snelle, wendbare en creatieve spelers heeft een opvallend design gekregen! Lees snel meer om erachter te komen wat er precies is gedaan met de schoenen van Messi, Firmino, Morata en Lemar!

Nu al weg van de nieuwste Nemeziz 17 voetbalschoenen? Haal ze snel in deze winkel of deze shop!

Design adidas Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen

Als er beter naar de adidas Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen wordt gekeken is te zien dat dit een hele fraaie schoen is. De schoen uit het Cold Blooded pack heeft namelijk geen wit/rode kleurencombinatie gekregen als de adidas Predator, adidas Copa of de adidas X. De nieuwste Nemeziz voetbalschoen is volledig rood met een aantal roze details. Bijzonder toch? Het eerste roze detail wat opvalt als er naar de schoen wordt gekeken zijn de drie bekende adidas strepen die op de buitenzijde van de schoen staan. Verder zijn de Nemeziz strepen op de schoen ook roze gemaakt waardoor er een gaaf effect van rode en roze lijnen ontstaat op de schoen. Deze rechte strepen en strepen met tussenstukken geven de schoen wel een unieke uitstraling waardoor de schoen niet zomaar een Nemeziz schoen is! De zool aan de onderkant van de schoen is weer in dezelfde rode kleur gemaakt als het grootste gedeelte van de schoen waardoor deze perfect overloopt. De noppen die hieraan vast zitten hebben echter wel een doorzichtige kleur gekregen.

Kenmerken adidas Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen

Omdat de schoenen van de wereldsterren Messi, Firmino en nog veel meer natuurlijk zo goed mogelijk moeten spelen, hebben de techneuten van adidas de beste technieken aan de schoen toegevoegd. Als eerste het Agility Knit 2.0 systeem wat in de schoen is gezet. Dit zorgt ervoor dat de schoen perfect naar jouw voet gaat staan en dat jij hierdoor het beste balgevoel hebt. Een ander revolutionair kenmerk van de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen is de TORSION TAPE van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Dit systeem, wat geïnspireerd is door het enkeltape waar spelers zich vaak mee intapen, zorgt voor een ongekend hoog balgevoel en comfort in de schoen. Hierdoor kan jij een bal perfect aannemen en geef je perfecte steekpasses! Ook zorgt dit systeem voor een goede bescherming als jij op hoge snelheid je actie inzet. Zoals je misschien al is opgevallen is de sok van de Nemeziz voetbalschoen gemaakt in de vorm van een V. Dit heet het Dual Lock Collar systeem, wat zorgt voor een hoge bescherming bij het spelen en ook zorgt voor een heerlijk comfort. Het onderstel van het nieuwe paar schoenen is superlicht. Dit betreft namelijk de zogenaamde TORSIONFRAME loopzool, welke is uitgerust met TORSION RIBS. Deze loopzool zorgt ervoor dat je hoge snelheden kunt behalen tijdens de wedstrijd. Dit wordt nog eens verwerkt door de langwerpige noppen aan de onderkant van de schoenen. Als laatste is te zien dat de nieuwste Nemeziz voetbalschoenen geen veters hebben. Hierdoor zitten de veters niet tussen de bal en de voet waardoor het balgevoel stijgt en je een groter schietoppervlak hebt. Een hoop technologieën die ervoor zorgen dat jij als beste van het veld stapt!

adidas Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen kopen

Ben jij nou helemaal fan van deze nieuwe voetbalschoenen uit het Cold Blooded pack en wil je net als Messi of andere jonge sterren schitteren op deze revolutionaire schoenv an adidas? Of speel je graag op dezelfde schoenen als jouw favoriete voetbalspelers? Haal dan jouw eigen adidas Nemeziz 17 Cold Blooded voetbalschoenen in deze  De prijs van de schoenen is alleen niet goedkoop. De schoenen zijn namelijk €330,-. Goedkopere versies scoor je echter al vanaf € 50,-. 

Bestel je Nemeziz schoenen in deze officiële shop

of in deze shop!