29 maart 2018

adidas lanceert blauw groene Copa 18 Deadly Strike voetbalschoenen

Natuurlijk mag de meest traditionele voetbalschoen ooit uitgebracht door adidas niet ontbreken in het nieuwe voetbalschoenen pack van adidas. Ook de Copa is namelijk van de partij in het Deadly Strike Pack van het Duitse sportmerk. De Copa voetbalschoen staat bekend als dé voetbalschoen voor spelers die graag op leren schoenen spelen. De klassieke voetbalschoen gaat helaas niet gedragen worden door spelers die gecontracteerd zijn door adidas. Maar op de amateurvelden is dit nog altijd één van de populairste voetbalschoenen. Ondanks dat de schoen gemaakt is van echt leer, zijn er ook vele technologieën aan de schoen aangebracht. Ben jij benieuwd naar de adidas Copa Deadly Strike voetbalschoen? Check de details hieronder!

Ben jij een speler van wie het hart sneller gaat kloppen van de bekende adidas Copa voetbalschoen? Dan is deze Deadly Strike editie echt iets voor jou! Koop je Copa voetbalschoen in de officiële adidas webshop of in deze online winkel

Design adidas Copa 18 Deadly Strike voetbalschoenen

Natuurlijk is, zoals we gewend zijn, de Copa voetbalschoen weer in een klassiek design ontworpen. De kleuren van de schoen zijn hetzelfde als van de andere schoenen uit het Deadly Strike pack. Namelijk blauw en groen. Ook de bekende adidas strepen staan op de rechterzijkant van de schoen. Deze zijn zoals bij bijna al Copa voetbalschoenen wit. In tegenstelling tot de andere voetbalschoenen in het Deadly Strike pack bestaat deze klassieke schoen wel uit een flap en veters. Ook op de flap van de voetbalschoen is het logo van adidas te zien. Ondanks dat de Copa een erg klassieke schoen is, moeten de techneuten van adidas er wel voor zorgen dat de schoen met zijn tijd meegaat. Hiervoor zijn enkele technieken toegevoegd. Deze zijn hieronder beschreven.

Kenmerken adidas Copa 18 Deadly Strike voetbalschoenen

Een voetbalschoen moet natuurlijk als gegoten zitten. Bij de Copa 18 voetbalschoen wordt hiervoor gebruik gemaakt van een ondersteunende compressiekous. Door deze kous heb je een perfect gevoel aan je voeten. Hierdoor kan je optimaal presteren op het veld. Voetballers die deze schoen dragen zeggen ook wel dat de compressiekous ervoor zorgt dat de schoen voelt als een tweede huid. De schoen is ontworpen uit premium kangoeroeleer. Door dit leer vormt de schoen perfect naar de voet. Dit zorgt voor een subliem balgevoel. Het leer is niet alleen handig om je prestaties te verbeteren. Het ziet er ook gewoon super gaaf uit. Het kangoeroeleer zorgt namelijk voor een extra klassiek karakter aan de schoen. De Copa Deadly Strike voetbalschoen is ook uitgerust met het geïntegreerde-Ray voorvoetframe. Met dit frame heb je een betere controle over de bal en ben jij de leider op het veld. Er zit ook een speciale inlegzool in de schoen. De zogeheten Ortholite-inlegzool. Deze zool zorgt er in combinatie met de foam kussentjes voor dat schoen erg zacht is en comfortabel aanvoelt. De laatste technologie waarvan gebruik wordt gemaakt in deze schoen is de Sprintframe-plaat. Deze plaat zorgt ervoor dat de schoen ultra licht is. Ook heb je dankzij deze techniek een enorm goede stabiliteit. Dit is altijd enorm lastig wanneer een schoen juist erg licht is.

Adidas Copa voetbalschoenen kopen

Ben jij een voetballer die houdt van de klassieke stijl. Dan is deze Copa Deadly Strike voetbalschoen van kangoeroe leer echt iets voor jou. De schoen heeft een klassiek design maar is wel in kleur ontworpen en ook is de schoen uitgerust met vele nieuwe technieken. De Copa voetbalschoen is alleen uitgebracht voor volwassenen en kost € 200,-. Voor de prijs heb je wel een echte top Copa voetbalschoen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Copa voetbalschoen in de officiële webshop van adidas!

Of scoor hem in DEZE WINKEL