Adidas heeft de innovatieve Adidas Glitch voetbalschoenen gelanceerd. Dit heeft Adidas wel op een heel opvallende en speciale wijze gedaan. De lancering heeft namelijk niet plaatsgevonden aan de hand van een simpel persbericht. Gelukkig maar, want dergelijke lanceringen zien we elke week al voorbij komen. Daar zijn we wel even klaar mee. Een groep Londense jongeren lanceren deze te gekke kicksen. Zij zijn de eerste die met de schoenen te maken krijgen en hebben de eer de schoenen in het resterende deel van 2016 te dragen. Om de naamsbekendheid uit te bouwen zal dit aantal de komende maanden in Engeland uitgebreid worden naar 250. Tevens 5 bekende profvoetballers gaan onderdeel uitmaken van deze groep. Enkel door deze gemeenschap te volgen kan je codes ontdekken, waarmee je exclusief de schoenen kunt bestellen via de speciale Glitch-app.

Enthousiast over deze Glitch voetbalschoenen van adidas? Deze scoor je in de officiële adidas SHOP!

Genoeg geluld over de lancering. We snappen maar al te goed dat jij hier bent om de meest exclusieve informatie over deze schoenen te weten komen. Die hebben wij uiteraard voor jou. Alle ins en outs van deze Glitch voetbalschoenen check je nu hieronder! 

Adidas Glitch Voetbalschoenen

De Adidas Glitch zijn een customize voetbalschoen die jou in staat stelt voortdurend jouw favoriete schoen samen te stellen. Dankzij overweldigende ontwikkelingen binnen Adidas kan jij jouw Adidas voetbalschoenen nog persoonlijker maken. Een uniek concept dat de redactie van Voetbal-schoenen.eu de laatste jaren niet eerder tegenkwam! Op het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen. Wanneer wij beter naar de voetbalschoenen kijken zien we een combinatie van technieken van diverse Adidas voetbalschoenen terugkomen. Een dergelijk concept van de Glitch voetbalchoenen zagen we in 2006 ook voorbij komen bij het TUNIT concept van de F50 kicksen. 

Adidas Glitch Voetbalschoenen 2

Hoe werkt het concept van Glitch? 

De Glitch voetbalschoen bestaat uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidasd Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten.

Adidas Glitch Voetbalschoenen 3

Uitvoeringen Adidas Glitch voetbalschoenen

De Adidas Glitch voetbalschoenen kennen verschillende uitvoeringen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. De Techfit Cage is er ook in een hoge en midel-hoge variant. Dit betekent dat de hoogte van het Pure Cut Systeem zal verschillen. Hier komt ook nog een bij dat de verwisselbare bovenlaag in wel meer dan 10 kleuren in zowel leren- als synthetische versie verkrigjbaar zal zijn. Op moment van schrijven zijn er iritersende zwarte, witte, rood-zwarte en zwarte lederen Glitch voetbalschoenen uitgebracht. Daarnaast heeft Adidas ook een blauwe, rode, zwarte en witte Techfit Cage geproducteerd. Kortom; de mogelijkheden met deze nieuwe voetbalschoenen zijn eindeloos! De mogelijkheden worden in de toekomst alleen maar uitgebreider.

Adidas Glitch Voetbalschoenen 4

Adidas Glitch voetbalschoenen kopen?

Wanneer jij de Adidas Glitch voetbalschoenen wilt kopen zul je dus exclusieve codes moeten achterhalen. Heb je een exclusieve code achterhaald? Download dan de Glitch App en bestel deze te gekke 'personalize' kicksen. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 kosten. De losse verwisselbare bovenlagen kan je aanschaffen tegen een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Hier vind jij het grootste assortiment Adidas voetbalschoenen!