adidas GLITCH optiflage voetbalschoenen

Weer een nieuwe, vette, kleurige GLITCH! Je weet wel, die adidas voetbalschoenen die in elkaar geklikt kunnen worden en die helaas alleen maar in Londen te koop zijn. Adidas heeft vandaag de zogenaamde adidas OPTIFLAGE GLITCH voetbalschoenen gelanceerd. Deze zogenaamde GLITCH optiflage voetbalschoenen zijn geheel wit en worden gekenmerkt door de fel groene en rode, flitsende strepen over de schoenen. Opvallend aan deze schoenen is dat de drie strepen van adidas aan de zijkanten van de schoenen bijna niet te zien zijn. De techfit collar van de schoenen is zwart (met ruitjesdesign) en verder bevatten de achterkant van deze zieke, nieuwe adidas schoenen een speciale lip aan de achterkant met daarop de tekst: OPTISKIN 013. Daaronder staat ook het adidas performance logo in het rood. Helaas zijn deze schoenen nergens te koop. Wil je meer weten over het hele GLITCH concept? Lees hieronder vooral verder en geniet ook van de foto's!

Op zoek naar flitsende witte adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze officiële SHOP

Adidas -glitch -voetbalschoenen -optiflage

 

Alles over de adidas Mirage Glitch voetbalschoenen

De Adidas Glitch voetbalschoenen zijn DE voetbalschoenen die je zelf in elkaar kan zetten en helemaal naar eigen idee kan customizen. Check hieronder het idee!. Op het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen.  De adidas Glitch voetbalschoenen bevatten bovendien verschillende technieken en materialen van andere of al eerder gelanceerde kicksen van het merk. Een dergelijk concept van de Glitch voetbalchoenen zagen we in 2006 ook voorbij komen bij het TUNIT concept van de F50 kicksen.

Opvallend aan deze OPTIFLAGE Glitch voetbalschoen van adidas is dat deze schoenen bestaan uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidas Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Uiteraard zijn deze Glitch voetbalschoenen ook uitgerust met het NON STOP GRIP (NSG) systeem, welke ervoor zorgt dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. 

Het onderstel van deze witte schoenen met flitsende strepen betreft een zogenaamde Sprintframe zool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander! De Adidas Glitch voetbalschoenen kennen verschillende uitvoeringen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. De Techfit Cage is er ook in een hoge en midel-hoge variant. Dit betekent dat de hoogte van het Pure Cut Systeem zal verschillen. Hier komt ook nog een bij dat de verwisselbare bovenlaag in wel meer dan 10 kleuren in zowel leren- als synthetische versie verkrijgbaar zal zijn. Check ook andere adidas Glitch voetbalschoenen

adidas Glitch optiflage voetbalschoenen kopen?

Deze voetbalschoenen zijn alleen via een speciale Glitch APP van adidas te koop. Wanneer jij de Adidas Glitch Mirage voetbalschoenen wilt kopen zul je allereerst exclusieve codes moeten achterhalen. Heb je een exclusieve code achterhaald? Download dan de Glitch App en bestel deze te gekke kicksen. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 kosten. De losse verwisselbare bovenlagen kan je aanschaffen tegen een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Directe levering en gratis verzending!

Flitsende -adidas -glitch -voetbalschoenen