28 mei 2018

adidas ''Energy Mode'' Predator 18+ WK voetbalschoen

Het WK is in aantocht. Dus moet adidas haar schoenenpack lanceren voor dit eindtoernooi in Rusland. De naam van het nieuwe pack van adidas is Energy Mode. De schoenen moeten dus energie uitstralen. Eén van de schoenen uit het pack van adidas is de adidas Predator 18+ WK voetbalschoen. Op deze schoen moeten onder anderen Dele Alli, Mesut Ozil en Paul Pogba geschiedenis gaan schrijven. De nieuwe adidas schoen geeft je het idee dat de zomer al begonnen is. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoen voor het WK? Check de details hieronder!

Ben je nu al helemaal weg van de nieuwe adidas Predator voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel de schoen in de adidas shop of in DEZE WEBWINKEL

Design adidas Predator 18+ voetbalschoen.

De voetballer die zijn wedstrijd speelt op de adidas Predator voetbalschoen valt altijd op. Dit komt niet alleen door de uitzonderlijke kwaliteiten van de speler maar ook door heet oogstrelende design van de schoen. De nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoen voor het WK in Rusland is gebaseerd op de Elektrische adidas Predator uit 1998. Net als de klassieke Predator uit 1998 is de nieuwe voetbalschoen van adidas ontworpen in de kleuren geel en rood met zwarte details. De basiskleur van de schoen is geel. Echter wordt de achterkant en de zool van de schoen versierd door een felle rode kleur. De bekende adidas strepen op de rechterkant van de schoen zijn zwart van kleur. Dit geldt ook voor de enkelsok waarmee de schoen is uitgerust. Op de hiel van de schoen staat in het rood geschreven ‘’Predator’’ hierboven zit een zwart vlak, dit is versierd met rode strepen. Aan de achterkant van de enkelsok is het logo van adidas te zien. De badge of Sports is rood van kleur. Om goed te kunnen presteren op het WK in Rusland kan de schoen er natuurlijk niet alleen maar mooi uit zien. De schoen moet ook uitgerust zijn met de nieuwste technieken. Over de technieken waarmee de adidas predator 18+ voetbalschoen is uitgerust gaan we het hieronder hebben!

Kenmerken adidas Predator 18+ voetbalschoen

Voetballers als Paul Pogba, Dele Alli en Mesut Ozil zijn het creatieve brein van hun land. Iedere aanval wordt ingezet aan de hand van een ingeving van de creatieve middenvelder. Om deze zomer het WK in Rusland te kunnen winnen, moeten de schoenen van deze sterspelers natuurlijk zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Om de sterspelers van Frankrijk, Engeland en Duitsland een optimaal comfort te kunnen bieden, is de schoen uitgerust met het zogeheten Primeknit bovenwerk. Door deze technologie vormt het bovenwerk volledig naar je voet. Dit zorgt voor een zeer goede fit tussen jouw voet en de schoen. Ook het comfort van de schoen wordt versterkt door dit bovenwerk van de voetbalschoen. Dit Primeknit materiaal zorgt ervoor dat de schoen erg flexibel is. Een tweede technologie die is verwerkt in de nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoen, is het Stretchy Sockfit-boord. Veel voetballer vinden het belangrijk dat de voetbalschoen soepel en gemakkelijk aangaat. De energie die je bespaart met het aantrekken van de voetbalschoen, kan je weer extra leggen in de wedstrijd. Deze technologie zorgt er dus voor dat de schoen gemakkelijk aan gaat, maar deze techniek heeft ook nog een tweede functie. Door het Stretchy Sockfit-Boord zijn er namelijk ook geen veters nodig voor de voetbalschoen. Hierdoor wordt het schietoppervlak van de wreef vergroot. De bal is hierdoor beter in de hoek te plaatsen. Je kan dus zuiverder schieten op doel. Ook je balgevoel wordt vergroot door deze techniek. Er zit namelijk minder ruimte tussen jouw voet en de bal. Om je aanname echt perfect te kunnen maken, maakt adidas gebruik van het Controlskin system. Deze technologie zorgt er als het ware voor dat de bal aan je voet blijft plakken. Met deze controle zet je je verdedigers makkelijk opzij. Met deze technologie heers jij op het veld en verschaf je jezelf extra tijd om een splijtende pass te geven. Hierboven werd al benoemd dat de schoen geen veters heeft. De naam van deze technologie is het adidas PURECUT system. Ondanks dat er geen veters in de schoen zitten, moet de steun natuurlijk wel perfect zijn. Voor de steun van je voet is de schoen ontworpen met het zogeheten Forged Knit-middenvoetdesign. Deze techniek zorgt voor speciale steunplekken in de schoen. De steunplekken zorgen voor laterale en mediale stabiliteit. Deze technologie zorgt voor een perfecte lockdown van je voet in de nieuwe adidas predator 18+ voetbalschoen. Ondanks dat je voet volledig vast zit, verliest je voet geen enkele bewegingsvrijheid. Dit zorgt voor een perfecte fit tussen jezelf en je voet.

De onderkant van de schoen ziet er niet alleen super gaaf uit, de adidas predator is namelijk uitgerust met een speciale controlframe zool. Deze zool vergroot je bewegingsvrijheid. Dit is niet alleen een voordeel voor jezelf, maar ook een nachtmerrie voor de tegenstander. Je bent namelijk veel behendiger en wendbaarder dan je tegenstanders. Hierdoor ben je je directe tegenstander altijd een stap voor op het veld. In combinatie met het Boost Systeem ben je de man die de lijnen uitzet op het veld. Jij geeft die éne splijtende pass die de wedstrijd beslist.

De nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoenen voor het WK in Rusland zijn de voetbalschoen voor een speler die dominant is op het veld. Ben jij een dominante voetballer? Dan is deze voetbalschoen echt iets voor jou!

Adidas Predator 1+ voetbalschoen kopen

De adidas Predator voetbalschoenen voor het WK zijn vanaf nu te koop. Wil jij de dominantste speler op het veld zijn? Aarzel dan niet en bestel de Predator die is uitgerust met de nieuwste technologieën. De nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoen is te koop voor ongeveer € 300,-. Het is natuurlijk ook mogelijk om een goedkopere versie van de nieuwste kicksen te bestellen. Echter is de schoen dan niet uitgerust met alle nieuwe technologieën. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas Predator 18+ Energy Mode voetbalschoen in de officiële shop!

Of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL