20 december 2016

Adidas eert winnaars met Adidas Copa17 Crowning Glory voetbalschoenen

De kampioen van de worp. De bekroning van de glorie. Adidas lanceert de Adidas Copa17 Crowning Glory voetbalschoenen. Een limited edition die indruk maakt vanwege zijn overweldigende ontwerp. Een ontwerp dat inspiratie haalt uit het verleden van de glansrijke historie van Copa Mundial. Sterren als Kaka, Beckenbauer en Baresi maakte furore op deze kicksen. Vanaf woensdag 21-12 verkrijgbaar via Adidas en Adidas resellers!

Wees er woensdag 21-12-2016 als eerste bij en scoor jou Crowning Glory voetbalschoenen van Adidas HIER. Adidas Copa17 een garantie voor prijzen!

Adidas -gloro -voetbalschoenen -wit -goud (1)

Het goud in het design van de Adidas Copa17 Crowning Glory voetbalschoenen sprint direct in het oog en kan je niet over het hoofd zien. Het zorgt voor een stijlvolle chique uitstraling. De zoolplaat is overwegend goud, evenals een groot deel van de hak. Dit geldt ook voor de aanwezige logo's. Het goud in het ontwerp van de voetbalschoenen zet bekerwinnaars in het zonnetje die in het verleden prijzen hebben gepakt op de Copa Mundial voetbalschoenen, wellicht een van de succesvolste voetbalschoenen in de historie van het voetbal. Copa Mundial staat symbool voor gouden medailles, zo ook deze Adidas Copa17 Crowning Glory voetbalschoenen! Het design laat verder een witte bovenlaag zien. Ook de Adidas Trademark strepen langs de zijkanten zijn wit van kleur.

Adidas -gloro -voetbalschoenen -wit -goud -2

Ondanks zijn moderne uiterlijk zijn deze Copa17 wel rijk aan vakmanschap. Dit resulteert in voetbalschoenen die grotendeels de technieken en materialen bevatten van de kwalitatief hoogwaardige Adidas Copa Mundial. De COPA 17 kennen zo een grotendeels kangoeroe lederen bovenlaag. Dit kangoeroe leder geeft voetballers een unieke pasvorm die hem laat stijgen naar ongekende hoogtes. De gouden achterzijde bevat echter een synthetisch leder dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Een nieuw ontwikkelde compressie tong moet jou een nog betere pasvorm en stabiliteit geven. Daarnaast is ook de Ortholite sockliner nieuw aan deze Copa Mundial kicksen. De inlegzool moet de pasvorm bevorderen. Het blijkt wel dat Adidas alles uit de kast heeft gehaald om van deze voetbalschoenen een succes te maken, want een geheel nieuw ontwikkelde zoolplaat moet deze schoenen tot een sensatie maken. De 11 aanwezige conische hebben een klassiek uiterlijk, maar zorgen wel voor comfort op zachte ondergronden.

Adidas -gloro -voetbalschoenen -wit -goud -3

 

Wil jij shinend het nieuwe jaar in? Is jouw voornemen om nog meer op te vallen in 2017? Scoor dan vanaf morgen deze heerlijke Adidas Copa17 Crowning voetbalschoenen. De kicksen bieden jou uitstraling en vakmanschap in 1 en kennen een prijs van € 219,95. Ze zijn vanaf morgen (21-12-2016) verkrijgaar in de online shop van ADIDAS.

Adidas -gloro -voetbalschoenen -wit -goud -4