3 januari 2017

Adidas lanceert ook Adidas Copa17 Chequered Black voetbalschoenen

De Adidas Copa17 voetbalschoenen vliegen jou werkelijk om de oren! Waar Adidas recent rood-witte en wit-gouden Copa17 voetbalschoenen lanceerde, daar lanceren zij nu een spectaculaire all-over black schoen voor begin 2017. Niks te klagen dus! De Adidas Copa17 Chequered Black kicksen maken onderdeel uit van het Cheuqered Black Pack, een pack met louter zwarte voetbalschoenen. Wij houden ervan!

Het mooie is dat deze zwarte Copa17 nu al verkrijgbaar zijn in de officiële online store van Adidas. Een herontworpen klassieker voor de ware voetbalfanaat! Waar wacht je nog op?

Adidas Copa 17 Chequered Black Voetbalschoenen

Dat deze voetbalschoenen gelden als de moderne variant van de iconische Copa Mundial voetbalschoenen wordt in het design duidelijk. Het design ook met witte en rode details en zonder de klassieke lip een stuk strakker. Wel heeft het design van deze schoen tot nu toe het meest weg van de Adidas Copa Mundial voetbalschoenen. De iconische indeling van het leder op de bovenlaag blijft gehandhaaft in het design. Opvallend aan deze Copa17 kicksen is de zoolplaat. Met name het rood en wit springt in het oog.

Adidas Copa 17 Chequered Black Voetbalschoenen2

Compleet comfort. Dit is het uitgangspunt van de Adidas Copa17. Til je skills tot nieuwe hoogtes en laat je tegenstanders in het stof bijten met de verschillende technieken en materialen die deze voetbalschoenen rijk zijn. Een grotendeels kangoeroe lederen bovenlaag behouden geeft jou een unieke pasvorm die jou laat stijgen naar ongekende hoogtes. De zwarte achterzijde bevat echter niet deze techniek en bestaat uit een synthetisch leder dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Een nieuw ontwikkelde compressie tong moet jou een nog betere pasvorm en stabiliteit geven. Daarnaast is ook de Ortholite sockliner nieuw aan deze Copa17 kicksen. De inlegzool moet de pasvorm bevorderen. Het blijkt wel dat Adidas alles uit de kast heeft gehaald om van deze voetbalschoenen een succes te maken, want een geheel nieuw ontwikkelde zoolplaat moet deze schoenen tot een sensatie maken. De 11 aanwezige conische hebben een klassiek uiterlijk, maar zorgen wel voor comfort op zachte ondergronden.

Adidas Copa 17 Chequered Black Voetbalschoenen3

Je koopt deze Copa17 Chequered Black voetbalschoenen voor € 199,95. Hiermee zijn deze kicksen duurder dan zijn voorganger Copa Mundial, maar heb je wel een hedendaags design, waarmee jij de harten van de fans zal veroveren. Wacht niet en ga direct naar de officiële online store van Adidas.