Adidas heeft de meest legendarische voetbalschoenen uitgebracht in een 21e eeuw versie. Het gaat om de Adidas Copa Mundial SL 2016 voetbalschoenen. Het design combineert het iconische design van de adidas Copa Mundial voetbalschoenen met de laatste technologieën. Hiermee creëert adidas voetbalschoenen die zowel klassiek als modern zijn. De voetbalschoenen combineren de kleuren zwart en wit. De bovenlaag is overwegend zwart, terwijl details wit zijn. Dit betekent dat de lip, adidas Trademark strepen en de klassieke details op de hak wit zijn. Het design van de moderne Copa Mundial voetbalschoenen is zwart en kent witte noppen.

Technische informatie adidas Copa Mundial SL 2016 voetbalschoenen

De Adidas Copa Mundial SL 2016 voetbalschoenen kennen integendeel tot de klassieke versie een synthetisch lederen bovenlaag. De beweegreden van adidas is om met dit synthetische materiaal de voetbalschoenen laag in gewicht te houden. Ook kennen de voetbalschoenen een lichtgewicht zoolplaat. De zool aan de onderkant van deze voetbalschoenen is stevig en bevat in totaal twaalf noppen. Hiervan bevinden zich vier noppen aan de achterkant en acht noppen aan de voorkant. De noppen zijn daarmee zo gepositioneerd dat het de stabiliteit bevordert en zodat je meer grip hebt op vaste, natuurlijke ondergronden. Daarnaast zorgt deze structuur ervoor dat je makkelijk kan anticiperen op veranderende situaties op het voetbalveld. De binnenkant van deze voetbalschoenen bevat een EVA-binnenzool, welke het comfort stimuleert door de demping die het biedt. Bovendien is de binnenkant van deze schoenen uitgerust met een synthetische voering, welke snel droogt, waardoor je voeten droog blijven en blaren voorkomt.  Check hieronder foto's van de moderne, maar toch klassieke versie van de Copa Mundial voetbalschoenen.

Adidas Copa Mundial 2016 voetbalschoenen kopen

De prijs van deze voetbalschoenen is € 240,-,. Dit betekent dat de prijs hoger ligt dan de prijs van de klassieke versie. Deze nieuwe Adidas Copa Mundial 2016 voetbalschoenen kan je vanaf nu inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending! We verwachten overigens niet dat sterspelers op deze voetbalschoenen zullen spelen. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen wij daar uiteraard over berichten. 

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Adidas Copa Mundial SL 2016 Voetbalschoenen

Adidas Copa Mundial SL 2016 Voetbalschoenen 2

Adidas Copa Mundial SL 2016 Voetbalschoenen 3

Adidas Copa Mundial SL 2016 Voetbalschoenen 4