21 september 2017

adidas stunt en lanceert een Copa Gloro 17.2 voetbalschoen gebaseerd op Japan

U leest het goed, adidas heeft een voetbalschoen uitgebracht die gebaseerd op een land. De nieuwe adidas Copa Gloro 17.2 voetbalschoen is gebaseerd op de oude Japan Blue Predator Mania maar dan nog beter dan de schoen van vroeger! Zo heeft adidas de afgelopen paar maanden een aantal oude schoenen in een nieuw jasje gedaan. De oude legendarische Predator voetbalschoen is onlangs vernieuwd in een Beckham editie en het adidas Champagne Pack met klassiekers als de Predator en de Copa mogen er ook zijn. Dit maal heeft adidas de vernieuwde adidas Copa Gloro 17.2 uitgebracht en het is een unieke voetbalschoen wat een echte eye-catcher gaat worden in het adidas assortiment.

Nu al geïnteresseerd in deze schoen? Of ben jij een echte fan van classic adidas voetbalschoenen? Haal de adidas Copa schoen dan in deze shop of deze winkel!

 

adidas Copa Gloro 17.2 design

adidas heeft deze oude voetbalschoen uitgebracht om de vraag naar oude klassieke voetbalschoenen door te kunnen zetten. De schoen is namelijk geïnspireerd op de adidas Predator Mania die in 2002 werd gelanceerd vlak voor het WK-voetbal in Zuid-Korea en Japan.

Alleen heeft deze schoen nu wel een aantal verassende aanpassingen gekregen die toen der tijds nogal ongewoon waren.

Als eerste de vorm van de schoen. Deze is nog wel gemaakt naar de schoen van vroeger, een laag model met een lip over de veters die vastzit met een elastiek onder de schoen.

De voetbalschoen is gemaakt van blauw volnerkalfsleer wat zorgt voor een ultiem balgevoel en het afstoten van water. De fel rode lip die over de veters van de schoen zit is bedekt met een wit adidas logo. Deze rode kleur van de lip is ook gebruikt voor het woord Copa op de zijkant van de schoen en het leer aan de binnenkant waardoor de schoen een opvallend effect krijgt. Op de buitenkanten van de schoenen staan de bekende adidas strepen. Deze zijn in de klassieke witte kleur van het merk maar hebben een rode rand waardoor het adidas logo extra opvalt.

Als laatste is op de blauwe zool een rood adidas logo geplaats. Dit in combinatie met de rode lijnen aan de onderkant van de schoen geven een gaaf uiterlijk aan de schoen.

Deze vette kleuren combinatie die gebruikt is op de schoen geven de kleuren aan van Japan, blauw, rood en wit. Een felle combinatie met veel contrasten, net als deze unieke schoen.

 

adidas Copa Gloro 17.2 kenmerken

De nieuwe adidas Copa Gloro 17.2 heeft een aantal kenmerken waardoor deze schoen fantastisch speelt.

Als eerst natuurlijk het materiaal van de schoen. U las het net al maar de schoen is gemaakt van volnerkalfsleer, wat voor een ultiem balgevoel zorgt en een perfecte fit met de voet geeft. Een ander voordeel van dit leer is dat water bijna niet word opgenomen in de schoen waardoor de schoen licht blijft en perfect gevormd naar de voet.

Een ander belangrijk punt aan de schoen is de zool. De flexibele plaat zorgt voor een hoge flexibiliteit waardoor de voetbalschoen mee beweegt met de voet. Dit mee bewegen van de zool zorgt ervoor dat jij een nog betere comfort hebt in de schoen.

Als laatste zijn de noppen van de schoen gemaakt in een kegelvorm. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat de grip op de grond nog hoger is.

  

adidas Copa Gloro 17.2 kopen

Als u deze fantastische schoen wilt kopen moet u nog even wachten. De schoen is namelijk nog niet verkrijgbaar maar daar komt binnenkort verandering in.

Andere versies van de adidas Copa Gloro zijn wel te koop tegen een prijs van 69.95 euro voor de goedkoopste variant. Deze schoen is beschikbaar in verschillende maten.

Haal uw klassieke adidas Copa Gloro schoen in deze shop of deze winkel.