17 november 2016

De Adidas Copa is terug om de wereld te veroveren

De meest legendarische, klassieke en bekende voetbalschoen COPA Mundial is terug, terug om de wereld te veroveren in een nieuw hedendaags jasje. Adidas lanceert namelijk de Adidas COPA 17 Red limited edition. In 1979 werd de Adidas COPA Mundial geboren. Sterren als Beckenbauer, Beckham en Zidane droegen ooit s'wereld meest iconische voetbalschoen aller tijden. Hoe vet is het dan dat Adidas deze schoen opnieuw lanceert in een moderne versie?

De COPA 17 voetbalschoenen leveren perfecte passes en messcherpe voorzetten. Moderner, lichter, praktischer dan zijn voorganger. Klaar om de wereld te veroveren scoor jij ze nu in de officiële online shop van ADIDAS. De voetbalschoen voor de ware voetbalfanaat.

453680

De red limited-edition COPA 17 beelden een opvallend interessant half-om-half design. De voetbalschoenen kennen een witte hak, terwijl echter drie kwart van de voetbalschoenen rood van kleur is. Zwarte Adidas Trademark strepen versieren de zijkanten, terwijl het logo van het Duitse merk terugkomt op de lip en hak. Het COPA Trademark bevindt zich daarentegen onder instap.

Red -limited -edition -adidas -copa -17-voetbalschoenen

Gelukkig blijft de identiteit van de Copa Mundial bij de COPA 17 met een grotendeels kangoeroe lederen bovenlaag behouden. Dit kangoeroe leder geeft jou een unieke pasvorm die jou laat stijgen naar ongekende hoogtes. De witte achterzijde bevat echter niet deze techniek en bestaat uit een synthetisch leder dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Een nieuw ontwikkelde compressie tong moet jou een nog betere pasvorm en stabiliteit geven. Daarnaast is ook de Ortholite sockliner nieuw aan deze Copa Mundial kicksen. De inlegzool moet de pasvorm bevorderen. Het blijkt wel dat Adidas alles uit de kast heeft gehaald om van deze voetbalschoenen een succes te maken, want een geheel nieuw ontwikkelde zoolplaat moet deze schoenen tot een sensatie maken. De 11 aanwezige conische hebben een klassiek uiterlijk, maar zorgen wel voor comfort op zachte ondergronden.

454936

Absolute buitenklasse. Ja, zo kan je deze Adidas COPA 17 het beste omschrijven. Zien wij jou binnenkort op deze voetbalshoenen op het veld verschijnen? Deze kicksen scoor je voor €199,95 nu ook in de online voetbalshopstore en unisportstore.