15 januari 2018

ADIDAS COLD BLOODED COPA 18.1 GELANCEERD

Adidas lanceert de eerste schoen uit het nieuwe Cold Blooded Pack: de Copa 18.1 Dé schoen voor de voetballer die graag met een leren schoen voetbalt, maar wel in een modern jasje. Deze voetbalschoen voldoet precies aan die eisen en is de perfecte schoen voor de traditionele voetballer. De nieuwste Copa 18.1 in de nieuwste kleurencombi van het nieuwe pack van adidas zijn klassiek en hebben een traditionele uitstraling! Lees verder over het design, de technieken en de materialen, om erachter te komen waarom deze schoen bij jou past!

Ben jij nu al enthousiast en kan je niet wachten om deze klassieke zwart met rode Copa 18.1 voetbalschoenen te kopen? Haal deze dan snel in deze STORE of de officiële adidas WEBSHOP!

 

Design adidas Cold Blooded Copa 18.1

Het design van de nieuwe adidas Copa 18.1 is er een met een modern klassieke uitstraling. De schoen heeft een traditionele kleurencombinatie van rood, zwart en wit gekregen. Na de introductie van de schoen in het Skystalker Pack van adidas heeft adidas deze nieuwe kleurencombi gekozen, passend bij het nog komende Cold Blooded Pack, waar deze Copa 18.1 deel van is. De schoen is overwegend zwart, met rode en witte details. De achterkant en de tong van de schoen hebben een rode kleur gekregen, net als de binnenkant van de schoen. De adidas logo’s en de drie bekende strepen van het Duiste sportmerk hebben de traditionele witte kleur gekregen. Het onderstel van de schoen heeft een rood met zwarte kleur gekregen in combinatie met witte noppen. Alle kleuren die gebruikt zijn kloppen en sluiten volledig op elkaar aan, wat voor een mooie klassieke en een moderne uitstraling zorgt. Deze schoen is voor de spelers die van iets onmogelijks iets mogelijks kunnen maken. Voor de spelers die koste wat kost niet willen verliezen… Check hieronder meer over de technieken en materialen die zijn toegepast op deze kicksen!

 

Kenmerken adidas Cold Blooded Copa 18.1

De Copa 18.1 van het Cold Blooded Pack heeft dezelfde technieken en materialen als de Copa 18.1 uit het Skystalker Pack van adidas. Ten eerste bevat de schoen een constructie met een ondersteunende compressiekous. Deze kous geeft extra ondersteuning aan de voet en zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een tweede huid. Het premium kangoeroeleer is een tweede kenmerk en geeft deze schoen een klassieke uitstraling. Dit leer zorgt ervoor dat de schoen perfect naar je voet gaat staan en zorgt voor een ultiem balgevoel. Verder zorgt het geïntegreerde X-Ray voorvoetframe ervoor dat je een hogere controle over de bal hebt waardoor jij het spel kan leiden en domineren. De OrthoLite-inlegzool zorgt samen met de Foam kussentjes ervoor dat de schoen een ongeëvenaard zacht en comfortabel zit. Tot slot zorgt de Sprintframe-plaat voor de perfecte balans tussen stabiliteit en een licht gewicht schoen.

adidas Cold Blooded Copa 18.1 kopen

Ben jij de traditionele speler die het spel durft te maken? Ben jij de speler die van een klassieke leren schoen houdt, maar wel met de nieuwste materialen en technieken van nu? Dan is de Copa 18.1 uit het Cold Blooded Pack dé schoen voor jou! Haal deze klassieke zwart met rode Copa 18.1 voetbalschoenen snel in deze STORE of de officiële adidas WEBSHOP!