19 augustus 2016

Adidas Ace17+ PureControl voetbalschoenen uitgelekt

Adidas Ace17+ Pure Control voetbalschoenen zijn uitgelekt! Dit moet de opvolger worden van de adidas Ace17+ Pure Control voetbalschoenen. Het uitgelekte design van de adidas Ace17+ Pure Control schoenen bevat kleuren die doen denken aan het design van de vroegere adidas Predator's, waarin kleuren als rood, zwart en wit centraal stonden. Uitgelekte foto's tonen een overwegend zwarte neus. Het middenstuk is mogelijk echter op zijn beurt rood, evenals de enkelsok. De hak is mogelijk op zijn beurt weer zwart. De aanwezige adidas Trademark strepen op het uitgelekte design zijn wit en tevens veel kleiner van formaat dan de strepen die terugkomen op de huidge Ace16+ PureControl schoenen. De adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoeenen zijn voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. Hoe dit bij deze nieuwe Ace17+ PureControl's bewerkstelligt wordt is nog onbekend. Wel lijken de schoenen in techniek en materiaal wijzigingen tegenover de 16 generatie te ondergaan. Welke dat mogelijk zijn lees je hieronder!

Kenmerken adidas Ace17+ PureControl voetbalschoenen

Wat als eerste opvalt aan uitgelekte foto's is het uiterlijk van zowel de bovenlaag als enkelsok. Deze lijken beide te bestaan uit een andere samenstelling van het materiaal. Uitgelekte informatie vertelt echter dat enkel de samenstelling van de enkelsok wijzigt. Dit lijkt niet helemaal correct. Deze uitgelekte informatie vertelt dat de enkelsok de 'Boost-technologie' zal gaan bevatten. Deze technologie zal daarnaast ook worden toegepast op de zoolplaat. De technologie is zeer populair onder running schoenen. Of technologiën en materialen als NSG, Sprintframe en TotalControl ook terugkomen op deze voetbalschoenen is nog allerminst onzeker. Ook gaan er verhalen te ronde dat deze uitgelekte voetbalschoenen niet als PureControl worden gelanceerd, maar als Master Control. Zullen deze voetbalschoenen onderdeel gaan uitmaken van een nieuwe lijn voetbalschoenen van adidas? Zodra wij meer nieuws hierover hebben melden wij dat uiteraard! Check hieronder een uitgelekte foto van de adidas Ace17+ PureControl / MasterControl voetbalschoenen!

Adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas Ace 17+ Purecontrol Voetbalschoenen