16 januari 2017

Adidas Ace17+ Pure Control Pogba voetbalschoenen onthuld

Adidas heeft de nieuwe voetbalschoenen van Pogba gelanceerd. Het zat er al even aan te komen en het design van de nieuwe voetbalschoenen van Pogba lekte eerder uit. Vandaag is het echter zo ver. In samenwerking met haar sterspeler Paul Pogba heeft adidas nieuwe Adidas Ace17+ Pure Control voetbalschoenen gelanceerd. Op social media gaf de sterspeler van Manchester United een eerste inkijk in deze opvallende voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen continueren Pogba's fashion stijl, waarin het bling bling goud en zwart centraal staat. Op deze nieuwe adidas ACE voetbalschoenen speelt de speler vanaf nu zijn wedstrijden voor Manchester United en het nationale elftal van Frankrijk. Check hieronder!

Nu al enthousiast over de nieuwe voetbalschoenen van Pogba? Scoor ze per direct en EXCLUSIEF in de deze online SHOP. Check daar ook andere nieuwe Pogba kleding van adidas! 

Pogba -ace -pure -control -adidas -voetbalschoenen

Op 25 maart 2016 lanceerde Adidas voor het eerst Adidas Ace17+ Pure Control Pogba voetbalschoenen. Deze kicksen werden in oktober van 2016 opgevolgd met een nieuw exemplaar in een nieuw jasje. De technieken en materialen bleven gewaarborgd. Ook in de nieuwe Paul Pogba voetbalschoenen staat goud en zwart centraal. Saillant detail: de nieuwe voetbalschoenen vormen de eerste Paul Pogba kicksen uit de ACE 17 collectie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van de superster van Manchester United onderhevig zijn aan verandering in materiaal en techniek.

Het design van de door Pogba onthulde voetbalschoenen is allerminst saai en zeker bling bling. Deze Ace17+ Pure Control kennen een all-over print die veel weg heeft van een dergelijke tijgerprint. Langs de zijkanten zijn de bekende Adidas trademark strepen gepositioneerd. De zwarte strepen kennen een goude omlijning. Ook in het oog springend is de gouden zoolplaat. Op de lip op de hak staat in het goud de bekende belettering 'Pogboom' gedrukt, verwijzend naar Pogba's krachtige afstandschoten.

Waarin verschillen deze Ace17+ Pure Control voetbalschoenen dan van zijn vorige generatie? Dat verschil zit hem voornamelijk in het gedeelte rondom het veterloze bovenwerk en de sok. Rondom deze sok bevinden zich allerlei technieken om de stabiltieit van de voeten nog meer te verbeteren. De PRIMECUT technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie metallic zilveren Adidas Trademark strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. De geweven enkelsok zorgt voor een TECHFIT systeem en houdt de voeten op hun plaats blijven in de schoenen. Zo ontstaat een perfecte fit. Door deze enkelsok heb je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. Uit onderzoek blijkt dat dit voetballers nog meer vertrouwen geeft! Primeknit materiaal en NSG maken de bovenlaag compleet en maken dat de schoenen snel in te lopen zijn en dat controle behouden blijft onder alle weersomstandigheden. Ook de BOOST technologie is nieuw. Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort!

Een pareltje al zeggen wij het zelf! Scoor ze direct HIER.

Pogba -ace -pure -control -schoenen