Adidas is het jaar spetterend van start gegaan met de lancering van het Adidas Chequered Black Pack. Het pack bevat geweldige Ace17+ Pure Control voetbalschoenen die alleen al om zijn design garant staan voor succes. De Adidas Ace17+ voetbalschoenen zijn het uithangbord van de Ace lijn. Als dit een voorbode is van wat komen gaat in 2017, dan mag jij absoluut je borst nat maken.

Heb jij geen zin om het volledige blog te lezen en heb jij maar een doel, namelijk deze heerlijke Adidas Ace17+ voetbalschoenen scoren? Ga dan direct naar de officiële online store van Adidas en verzeker je van deze zwarte voetbalschoenen! Voor alle ander liefhebbers; check hieronder alle ins en outs van de voetbalschoenen waar alles draait om meesterlijke controle.

Adidas Ace 17+ Chequered Black Voetbalschoenen2

De ruit staat centraal in het design van deze Ace17+ voetbalschoenen. Het komt in een all-over print herhaaldelijk terug op de zwarte bovenlaag. De kleur van de ruit nijgt naar metallic zilver. Dit geldt ook voor de kleur van de aanwezige Adidas Trademark strepen langs de zijkanten. Het design van deze Ace kicksen vormt de tweede samenstelling sinds de lancering van Ace 17. Never follow!

Adidas Ace 17+ Chequered Black Voetbalschoenen

Deze gloednieuwe sterke voetbalschoenen zijn ontworpen voor precisie, kracht en stabiliteit en laten je skills ontketenen. Exta opvallend aan de techniek van de voetbalschoenen is het veterloze bovenwerk die afgemaakt wordt met een enkelsok. Rondom deze sok bevinden zich allerlei technieken om de stabiltieit van de voeten te verbeteren. De PRIMECUT technologie

 zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie metallic zilveren Adidas Trademark strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. De geweven enkelsok zorgt voor een TECHFIT systeem en houdt de voeten op hun plaats blijven in de schoenen. Zo ontstaat een perfecte fit. Door deze enkelsok heb je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. Uit onderzoek blijkt dat dit voetballers nog meer vertrouwen geeft! Primeknit materiaal en NSG maken de bovenlaag compleet en maken dat de schoenen snel in te lopen zijn en dat controle behouden blijft onder alle weersomstandigheden.

Adidas Ace 17+ Chequered Black Voetbalschoenen3

Als we inzoomen op het onderstel van deze Adidas Ace17+ Chequered Black voetbalschoenen komen we tot de ontdekking dat de Sprintframe zool voorzien is van de BOOST technologie. Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort! 

Adidas Ace 17+ Chequered Black Voetbalschoenen5

De Adidas Ace17+ Chequered Black voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 39 1/3 tot 48 2/3. Grote kans dus dat jij favoriete maat hier nog tussen zit. De schoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 299,99 en zijn geschikt voor stevige ondergronden (FG). Ook scoor jij deze kicksen in de online shop van Voetbalshop en Unisportstore