Welkom tot nu al een van 2017 meest geliefde voetbalschoenen. Adidas Ace17+ Pure Control Camouflage voetbalschoenen zijn net gelanceerd. Wij hebben de primeur jou alle in en outs van deze gruwelijke kicksen te vertellen, want dat ze gruwelijk zijn staat vast. Meesterlijke controle. Dat beleef jij met deze camouflage voetbalschoenen van Adidas. Ontworpen voor kracht, precisie en stabiliteit. Jouw voet is nog dichter bij de bal, terwijl je ook nog eens opvalt door een werkelijk heerlijke design!

Wil jij ze direct scoren? Dat is vanaf nu mogelijk. Bezoek de officiële online store van ADIDAS en zorg dat jij een van de eerste van jouw club heerst als een baas en meester van de balcontrole.

Adidas -ace 17+purecontrol -camouflage -voetbalschoenen

Design Adidas Ace17+ Pure Control Camouflage

Het design mag er absoluut wezen. Lang gehyped via internet, met name op social media, zijn de voetbalschoenen nu werkelijkheid en kunnen we onze ogen nog steeds niet geloven. Camostyle, een style waar iedereen vrolijk van wordt. Helaas gaan sterspelers in het profvoetbal niet op deze voetbalschoenen shinen, maaaaaar... Dit geeft jou de kans op de amateurvelden nog meer op te vallen. Zeker weten dat een bling-bling boy als Pogba er de pest in heeft dat hij deze pareltjes niet mag dragen. De voetbalschoenen beelden een all-over camouflage print uit die wit, grijs en zilver van kleur is. Uniek is dat deze print ook doorloopt op de zoolplaat. Natuurlijk worden de voetbalschoenen gekenmerkt door de verhoogde sok. De sok van deze Adidas Ace17+ Pure Control voetbalschoenen is overwegend wit. Dit geldt ook voor de aanwezige Adidas Trademark strepen langs de zijkanten van de schoenen. De strepen kennen echter wel een zwarte omlijning. De bekende Adidas en PureControl belettering ontbreekt natuurlijk ook niet op deze camouflage voetbalschoenen. Zo wordt de hak versierd met een verticale zilveren strip. Hierop staat PureControl gedrukt. Op de sok en hak komt tevens het Adidas logo nadrukkelijk naar voren.

Adidas -ace 17+purecontrol -camouflage -voetbalschoenen -2

Technische details Adidas Ace17+ Pure Control Camouflage

In techniek wijken de camouflage voetbalschoenen uit de Adidas Ace17+ Pure Control niets af van zijn voorganger uit begin februari 2017 (Adidas Ace17+ Pure Control UCL Dargon voetbalschoenen). Om jou echter een goed beeld te geven welke voordelen deze voetbalschoenen jou kunnen geven, sommen wij de technieken en materialen van deze heerlijke control-voetbalschoenen even op. Het bovenwerk van deze nieuwe adidas Ace17+ Pure Control Camouflage voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal gebreid Primeknit

materiaal. Dit is een speciaal materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en zorgt voor een flexibele ondersteuning en een perfect comfort. Hierdoor is de eerste balaanname perfect. Verder is het bovenwerk uitgerust met een extra laagje dat geen water opneemt en zorgt dat er ander vuil in de schoenen naar binnen komt. PRIMECUT technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie witte strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. De enkelsok, bekend als het TECHFIT systeem genoemd geven je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. Echter geven de Ace17+ Pure Control's jou nog veel meer. Zo zien we NSG technologie terug in de kleine stipjes over het bovenwerk van de schoenen en zorgt dat je in alle weersomstandigheden een perfecte controle op de bal hebt. Een heerlijke bovenlaag met ongelofelijke voordelen. Maar er is meer. We hebben nog een zoolplaat en noppen te bespreken. Deze innovatieve zoolplaat wordt namelijk versierd met de BOOST technologie! Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort! De superlichte SPRINFRAME onderzool zorgt voor een rotsvaste stabiliteit wanneer je hoge snelheden behaalt en je snel weg wilt draaien van je tegenstander. Ook de noppenconfiguratie heeft adidas een speciale naam gegeven: TOTALCONTROL. Door de manier waarop de ronde noppen onder de schoenen geplaatst zijn, blijf je altijd stabiel en ben je altijd sneller dan je tegenstander! WAUW, werkelijk ongekend. Innovatie ten top.

Adidas -ace 17+purecontrol -camouflage -voetbalschoenen -3

Indien jij echter meer een speler bent van de actie raden wij jou aan om eens ons blog te lezen over de nieuwste Adidas X16+ Pure Chaos Camouflage. Deze voetbalschoenen zijn nagenoeg gelijk in design, alleen laten jou nog meer voordelen ervaren wanneer je een actie inzet. De Adidas Ace17+ Pure Control Camouflage voetbalschoenen zetten namelijk alles in het werk om spelverdelers te laten excelleren.

Adidas -ace 17+purecontrol -camouflage -voetbalschoenen -4

Adidas Ace17+ Pure Control Camouflage voetbalschoenen kopen?

Ben jij overtuigd en zijn dit de nummer 1 schoenen waarmee jij binnenkort de lijnen mee uitzet? Wacht niet langer en ga direct naar de online Unisportstore. Sla je slag. Succes.