Adidas Ace17.1 Primeknit Camouflage voetbalschoenen

Fans van Adidas Ace17.1 Primeknit opgelet! Adidas heeft een gruwelijke Ace17.1 Primeknit Camouflage gelanceerd. De voetbalschoenen maken deel uit van het nieuwste Camo Pack van Adidas. De lancering van dit pack werd onder luidt applaus van menig amateurvoetballer ontvangen, aangezien niet sterren als Pogba, Özil en Mata de eer hebben de voetbalschoenen als eerst te dragen, maar juist zij! Jij bepaalt. De wedstrijd is van jou. Dit is jouw terrein, en niemand neemt het je af. Met de Ace17 heers jij over het spel.

Waar wacht je nog op? Heer als een baas van de balcontrole en trek deze gruwelijke Ace17.1 Primeknit CAMO kicksen om jouw voeten. Zeker weten dat jij de meester op het veld bent. Wil je ze scoren? Scoor ze nu HIER

! Of HIER!

Adidasace 17+-primeknit -camo -voetbalschoenen

Design Adidas Ace17.1 Primeknit Camouflage 

Het design is werkelijk indrukwekkend. Jouw balcontrole zal dankzij dit design zeker niet onopgemerkt voorbij gaan bij jouw tegenstanders en medespelers. De voetbalschoenen kennen een all-over camouflage print die de kleuren wit, zilver en grijs bevat. Het design loopt over op de zoolplaat waardoor er een werkelijk heerlijk effect ontstaat. De enkelsok van deze kicksen bevat wel veters. De veters zijn wit evenals de sok en andere labels die op de sok terugkomen. Ook de Adidas Trademark strepen langs de zijkanten zijn wit. De strepen kennen wel een zwarte omlijning. Ben jij benieuwd welke voordelen deze voetbalscchoenen jou uiteindelijk opleveren? Check het hieronder.

Adidasace 17+-primeknit -camo -voetbalschoenen -2

Technische details Adidas Ace17.1 Primeknit Camouflage

Deze Adidas Ace17.1 Primeknit voetbalschoenen bevatten op de voorvoet van de bovenlaag Primeknit. Het overige deel van de bovenlaag wordt versierd met Techfit. Dit is een compressie-achtig materiaal dat zich bij het aantrekken direct naar de voeten vormt. Primeknit zorgt op zijn beurt echter voor een flexibele ondersteuning en ultralicht comfort dat ook water en vuil tegenhoudt. Het resultaat is een heerlijke fit, waarin je voeten heerlijk meebewegen bij het veranderen van richting. Het helpt je aan een perfecte eerste touch en een balgevoel waar je U tegen zegt. Dit heb je nog nooit eerder ervaren!!! De middenvoet van deze Ace17.1 Primeknit voetbalschoenen kent Purecut. Het oppert een gestroomlijnde compressie-pasvorm voor verbeterde stabiliteit. Ook geeft het je nog meer grip dat er zo voor zorgt dat jou balcontrole nog beter is. NSG geeft de bovenlaag een fantastische finishing touch en helpt jou aan een balcontrole ook tijdens mindere weersomstandigheden. Uniek! Zo weet je zeker dat je ook tijdens regenbuinen blijft heersen als een meester van de balcontrole. Wrawwww. Natuurlijk laat de zoolplaat ook niet te wensen over. Adidas heeft goed nagedacht over de invulling van deze plaat. De loopplaat wordt versierd met Sprintframe. Een ultralicht materiaal dat rotsvaste stabiliteit geeft tijdens het sprinten. Dankzij de TotalControl-noppenconfiguratie heb je ook op hoge snelheid controle en stabiliteit op stevige ondergronden. Kom maar op!

Adidasace 17+-primeknit -camo -voetbalschoenen -3

Adidas Ace17.1 Primeknit Camouflage voetbalschoenen kopen?

Ben jij zo onder de indruk geraakt dat je jouw huidige kicksen graag wilt inruilen voor deze pareltjes. Wij vertellen waar jij deze camouflage voetbalschoenen het beste kunt scoren. Geef nu gas en versnel je naar deze online SHOP! Gratis verzending en supersnelle levering. Zo sta je komend weekend al te schitteren op deze voetbalschoenen.