Adidas heeft adidas Ace16+ PureControl Dark Space voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Dark Space Pack van adidas. Dit Pack van adidas bevat louter zwarte voetbalschoenen. Het Dark Space Pack van adidias is de opvolger van het Fluid Black Pack van adidas. Dit Pack werd in april van dit jaar gelanceerd. De adidas Ace 16+ PureControl Dark Space zijn voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie en worden gedragen door sterspelers als Özil, Pogba en De Gea. De nieuwe veterloze Ace16+ Pure Control voetbalschoenen kennen een overwegend zwarte design. Zo is zowel de bovenlaag, zoolplaat als de binnenzool zwart. Ook de adidas Trademark strepen langs de zijkanten zijn zwart. De strepen lijken echter wel in het donker te verkleuren. Daarnaast bevatten de voetbalschoenen ook gele toevoegingen. Dit resulteert in een gele lip op de enkelsok en gele belettering op de binnenzool. Hieronder check je de foto's van de veterloze zwarte adidas Ace16+ PureControl Dark Space voetbalschoenen. Die vertellen je nog meer over het design. Check tevens de technische informatie en ga na of deze voetbalschoenen voor jou geschikt zijn.

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control Dark Space voetbalschoenen

De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de nieuwste Pure Control voetbalschoenen van adidas uit het Dark Space Pack. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!! Nog meer zwarte voetbalschoenen vind je hier.

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Dark Space voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -acee 16-purecontrol -dark -space -pack -voetbalschoenen

Adidas -dark -space -pack -voetbalschoenen