Adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen zijn gelanceerd. De nieuwste Adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen maken onderdeel uit van het opvallende Adidas Viper Pack. Het pack toont gelijkenissen met het Deadly Focus Pack dat Adidas in 2015 lanceerde. Met name de slangenhuid print op de bovenlaag doet velen herinneren aan dit pack. De hoge variant uit de Ace16 lijn werd begin dit jaar gelanceerd. Door het jaar heen zijn al velen modellen van deze schoenen gelanceerd. Eerder zagen we onder andere een groene, blauwe, zilveren en zwarte Ace16 schoenen voorbij flitsen.

Ben je benieuwd naar alle ins en outs van de nieuwste Ace16+ Pure Control Viper Pack voetbalschoenen? Check het hieronder. Daar praten we je bij over het design, de gebruikte materialen en technieken en natuurlijk de online verkooppunten van deze schoenen!

Adidas Ace 16+ Pure Control Viper Pack Voetbalschoenen

Scoor de nieuwste Adidas X16+ Pure Chaos Viper Pack voetbalschoenen in deze officiële ONLINE SHOP! 

Adidas Ace 16+ Pure Control Viper Pack Voetbalschoenen 2 (2)

De bovenlaag van deze Ace16+ Pure Control kent niet alleen een zeer opvallende bovenlaag. De aanwezige slangenhuid print die we zien op de bovenlaag loopt door op de zoolplaat. De print is lichtgroen en zwart van kleur. De instap van de voetbalschoenen bevatten enkel niet deze print. Deze is lichtgroen van kleur. Verder zijn langs de zijkanten zwarte Adidas Trademark strepen zichtbaar. De strepen lopen van de zoolplaat tot begin bovenkant. Ten slotte zien we zowel op de enkelsok als op de hak een zwarte lip terugkomen. Hier is het logo van Ace op gedrukt.

447323

De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. 

447321

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen uit het Viper Pack kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!